2777
2789

سلام. دلایلی که باعث میشه با وجود بیشتر خوندن نتیجه بدتر بگیری به طور کلی دو تا چیز هست:

اول، ناخودآگاه توقع ات بالا رفته. حس میکنی چون بیشتر خوندی حتما باید بهتر شده باشی! و این تصور باعث میشه موقع آزمون استرس بگیری، سوال ها رو تند تند جواب بدی، از سوال های شک دار نگذری، اونایی که بلد نیستی رو به خیال بلد بودن جواب بدی و شب قبل آزمون مرور نکنی که همه عوارض انتظار زیادی هست که در تو شکل گرفته

دوم، به خاطر افزایش ساعت مطالعه، بدون اینکه خودت بدونی کیفیت مطالعه ات رو فدا کردی. به جای یاد گرفتن فقط به کتاب نگاه کردی و از ترس اینکه انرژی کم بیاری روی مطالب سخت تر تمرکز نکردی

ترکیب این دو تا یا فقط یکی شون به تنهایی، گند میزنه به آزمون ات😊 اینم تجربیات یه مشاور ❤ موفق باشی

من کناره پنجره منتظر بارونم. همون بارونی که غبار دل ها مون رو پاک میکنه.

سلام. دلایلی که باعث میشه با وجود بیشتر خوندن نتیجه بدتر بگیری به طور کلی دو تا چیز هست: اول، ناخودآ ...

وای اره خیلی ممنونم از راهنماییتون مخصوصا دومی الان که بهش فکر میکنم دقیقا همین کارو کردم از ترس اینکه اگه واقعا بخوام یاد بگیرم یه مبحثیو، از بقیه مبحثا میمونم و واقعا هم همینطوریه برام مثلا یه مبحث شیمیو که مشکل داشتم ولی خیلی خوب یاد گرفتم بخاطر این بود که کل روزو شیمی خوندم ولی بقیه درسا چی نمیدونم دیگه چیکار کنم با این همه درس و منی که هم کند خوانم هم مباحث زیادی دارم که توشون مشکل دارم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اره خیلی ممنونم از راهنماییتون مخصوصا دومی الان که بهش فکر میکنم دقیقا همین کارو کردم از ترس این ...

برنامه ریزی کن. باید اول روز بدونی دقیقا میخوای تا اخر شب چی کار کنی و چیا رو بخونی.

اون کندخوانی هم با تمرین کردن حل میشه

ممنون🤍تمرین خاصی هست برای کند خوانی؟

چند تا نکته رو رعایت کن:

موقع خوندن متن بلند نخون،

قبل شروع یه مبحث یه نگاه کلی روش بنداز،

بعد خوندن هر جمله یا پاراگراف، برنگرد عقب یه مداد دستت باشه خط ببر که یادت نره نباید برگردی عقب،

زمان مشخصی برای درس خوندن تعیین کن (به خصوص برای حل و تحلیل تست ها) از اون مقدار زمان بیشتر به خودت وقت نده.