2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تمیزی چه ربطی به غسل داره

مثلا دو تا کلمه بگی یهو تمیز میشی؟؟

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

آدم جنب که نجس نیس

اگر منظورم مایع منیه با شستن پاک شده

ولی غسلت رو باید تکرار کنی

ولی اگر فقط لاک مشکله نیاز نیس دوباره سرتو بشوری

به نیت غسل فقط سمت راست و چپ بدنت رو بشور

اگر لاک فقط دست چپته فقط کافیه دست چتو بشوری به نیت غسل

هر چه از دوست رسد نیکوست...
بایدلاک رو پاک کنی باز غسل کنی

ببین دیگه روم نمیشه برم حموم امروز خب میدونم باید باز غسل کنم. ولی نمیدونم الان نجس هستم کامل یا فقط نماز و زوزه اینا اگه بخوام اینحوری بگیرم قبول نیست

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

ببین دیگه روم نمیشه برم حموم امروز خب میدونم باید باز غسل کنم. ولی نمیدونم الان نجس هستم کامل یا فق ...

از اولشم نجس نبودی

فقط نمیتونی نماز بخونی

اصلا متوجه نمیشم نجس بودن چیه

کاربر لیلی_آگان هستم✨✨✨

اگه سمت راست لاکش کامل پاک شده باشه و موقع غسل مانع نباشه لاک ناخن سمت چپ را پاک کن و ففط همون ناخن ها رو آب بکش

اما اگه سمت راست لاک داره

بعد از پاک کردن و آب کشیدن ناخن راست

بعد باید کل سمت چپ بدن را بشوری

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌