2777
2789
عنوان

زن های دست نیافتنی

9655 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

به نظر شما به طور کلی مرد ها از چه جور زن هایی خوششون میاد؟

زن هایی که مدام زنگ بزنن به همسر و حالشو بپرسن . یا در حد معمول 

زن هایی خیلی عشوه بیان و ناز کنن یا زن هایی که متانت اشون رو حفظ کنن و یه جورایی سبک بازی در نیارن در عین اینکه شوخی میکنن و میگن و میخندن 

زن هایی خیلی ببخشید راحت راجع به مسائل جنسی حرف میزنن به همسرشون و هر چی رو میگن یا زن هایی که یه حدی و حدودی برای زندگیشون و حرمت بین خودشون و همسرشون قائل ان 

دوستان من خودم معتقدم زن و شوهر در عین اینکه با هم میگن و میخندن و خوبن باید یه چیزایی رو هم رعایت کنن و حرمت نگه دارن 

نمیدونم تا چه حد حرفم درسته ولی اینجوری احساس میکنم پیش همسرم ارزش بیشتری دارم

خانمهایی ک واقعا مشغولیت داشته باشن و نتونن زنگ بزنن یا کم زنگ بزنن:)

ن اونایی ک جلو تی وی لم و ز نمزنن🚽🚽🚽

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
خانمهایی ک واقعا مشغولیت داشته باشن و نتونن زنگ بزنن یا کم زنگ بزنن:) ن اونایی ک جلو تی وی لم و ز ن ...

افرین منم دقیقا نظرم همینه 

حتی اینکه زن واقعا مشغولیت داشته باشه با اونی ک خودشو میزنه ب مشغولیت داشتن و ادای کم مخلی رو درمیاره قابل تشخیص دادنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین منم دقیقا نظرم همینه  حتی اینکه زن واقعا مشغولیت داشته باشه با اونی ک خودشو میزنه ب مشغو ...

دگ هیچکسم نفمع شوهر ک تو کل لحظه های زندگیت حضور دارع میفمع دگ

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

هر جی به اندازش به نظرم 

واینکه تماس تلفنی به نظرم برای احوال پرسی هفته ای یه بار البته خب منکه خونه دارم همسرمو زیاد میبینم و و کار به تماس نمیکشه اما وقت هایی که میره سفر کاری من اصلا زنگ نمیزنم خودش زنگ میزنه تند تند😁

از زن جیغ حیغو بدشون میاد

از زن اویزون

از زنی که برای خودش ارزش قائل نشه

مردا باهم فرق دارن

ولی در کل بخوای بگی از زنای مودب خوششون میاد و سرسنگین بیرون از خونه

از جلف هیچکس خوشش نمیاد

بعدم مردا از این که کنترل بشن بدشون میاد مدام زنگ و اس ام اس در حد معمول خوبه

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

خانومايي كه خودشون رو دوست دارن و عزت نفس دارن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اشتباه میکنی.زن وشوهر نباید هیچ حد و مرزی تو رابطشون باشه.مخصوصا مسائل جن سی.‌ اینایی که شما گفتی تو ...

حد و مرز نباشه تو رابطه ی جنسی یعنی تا چه حد؟

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

نظرمنم اینه که کمتر بهشون زنگ بزنی و بزاری اونا دلشون تنگ بشه عزیز تری ..تل گرامم بیشتر اون پیام میده 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

به نظر من به مرد نباید گیرای الکی داد زنگم که میزنید در حد یه سلام و کجاست و چکار میکنه گیر ندین بهتره اگه گفت کار دارم بعد زنگ میزنم بگید باشه خداحافظ من خودم اینجوریم مثلا زنگ زد گفت ظهر میرم پیش دوستم کمکش کنم ناهار نمیام گفتم باشه قبلنا گیر میدادم همش جر و بحث بود الان کمتره

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

آدم در کل نباید زیاد در دسترس و آویزون باشه حالا چه نسبت به شوهر یا هرکسی چون طرف دلزده میشه 

یه زمانی هم گالیله مشرک اعلام شد و به جرم توهین به کتاب مقدس زندانی شد😉