2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اون سواله فیزیک که درمورد تبخیر و میعان و تصعید بود 😆😆😆 وقتی دیدم تا 5 دقه میخندیدم

الان از خواهرم پرسیدم گفتم همچین سوالی داشتی؟ چجور زدی؟

گفت باورم نمیشد همچین چیزی تو کنکور باشه😂

دوستاتونم همین نظر و دارن؟ اخه من پیج ها رو نگا میکنم همه میگن اسون بوده میخوام بدونم داداشم با اون ...

چون اونایی که معمولا کمتر میخونن کنکور براشون اسون تره ولی اونایی که بیشتر تسلط دارن براشون سخت تره چون دقیق تر خوندن و انتظار بالاتری هم دارن از خودشون 

عزیزم انشاءالله موفق باشی بنظرت سخت بود سطح سوالات یعنی ؟؟

عمومی هارو خوب زدم

اما اخصاصی هارو نه. با شناختی ک از خودم دارم اگه بیشتر تست میزدم میتونستم خیلی بهتر ج بدم. 

حالا برام دعا کن

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...
الان از خواهرم پرسیدم گفتم همچین سوالی داشتی؟ چجور زدی؟ گفت باورم نمیشد همچین چیزی تو کنکور باشه😂

منم دیدم شاخ درآوردم  😂😂 چون الان تو علوم اول ابتدایی هست😆

میدونم اونی که میخام میارم😊 در کل بدک نبود..ان شاالله همه راضی باشن

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
چرا؟

چون بیکاری داره بیدادمیکنه وتومملکت ما فقط براپزشکیا وپیراپزشکیا آینده شغلی وکاری هست سال به سال به  تعداد شرکت کننده رشته تجربی اضافه میشه درنتیجه رقابت سختترمیشه بیشتر انسانیا وریاضیا میان امتحان تجربی میدن من خودم دبیرستان رشتم تجربی بود اکثر فامیلامون که ریاضی وانسانین میان کنکور تجربی میدن

میدونم اونی که میخام میارم😊 در کل بدک نبود..ان شاالله همه راضی باشن

پزشکی؟

خداروشکر

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
فقط اون سواله فیزیک که درمورد تبخیر و میعان و تصعید بود 😆😆😆 وقتی دیدم تا 5 دقه میخندیدم

اره  واقعاااا😅😅 چی بود این اخه!

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز