2777
2789
واقعا من ازالان شروع کنم روزی شش ساعت پیوسته بخونم براکنکور۹۸حتما پیراپزشکیارومیارم یاغیرممکنه قبولی ...

ببین اجی من روزی 15ساعت میخوندم گوشی لب تاب همه اینا تعطیل بود تاخرداد ک مامانم ی هفته گوشی داددستم اومدم نی نی سایت بستگی ب سال بعدداره ب سوالا .ولی تروخدا تستتت زیاااد بزن آزمون جامع زیادازخودت بگیرحتی شده سه روز یک بار توی مهر من اشتباه کردم تست زیادنزدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یکی به من بیاد بگه برا شما هم سخت بوده یا من گند زدم    

من زیست 10تاسوال جواب دادم 

شیمی 9تا 

ریاضی 6تا سوال فیزیک هم ی سوال مدار درکل مامایی نمیارم وبایدبمونم برای98😑

بچه ها من کنکور دادم و دانشجو ام ولی الان نمیدونم چرا از استرس دستم یخ کرده  یکی منو قانع کنه& ...

عزیزم بیخیال یااونی ک میخوایم میشه یانمیشه وبایدباز تلاش کنیم 😩

😢من مامایی نمیارم .ای جان خداروشکر😍❤

چرا فکر منفی میکنی این روبیگاج چقدددد امیدوار کنندس ببین الان همه مثل همن همه فکرمیکنن گند زدن مثبت فکر کن هرچی فک کنی همونه

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
اره داداشم ک عزا گرفته میگه خیلی سخت بوده..میگفت کنکور پارسال و ک تست زدم خیلی نسبت به امسال راحت بو ...

😑بهش روحیه بده شما .اگه هدف خاصی داره بهش روحیه بده تاازهمین تیربرای هدفش بازشروع کنه 

😑بهش روحیه بده شما .اگه هدف خاصی داره بهش روحیه بده تاازهمین تیربرای هدفش بازشروع کنه 

خداکنه امسال همون چیزی ک میخواد قبول شه..اخه میگه با همه سختی ک بوده خوب امتحان رو دادم

برا حل مشکلم میشه یه صلوات برام بفرستید🙏