2777
2789
عنوان

سوال واجب

108 بازدید | 12 پست

من یک مدتی مدیتیشن و مراقبه انجام میدم تا حدودی از نیازم کم شده و نمیخواهم ازدواج کنم ولی بازهم احساس کمبود و تنهایی میکنم به نظرتون باید ازدواج کرد حتما تا این احساس کمبود برطرف بشه ؟!

سینگل.....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ازدواج آرامش😂🗿

میگردم.بین فلسفه میگردم، لابلای ادبیات میگردم، درون سینما میگردم، میان موسیقی میگردم...بلکه فیلسوفی مرا یافته باشد، ادیبی مرا نوشته باشد، فیلمسازی مرا ساخته باشد و موسیقی دانی مرا نواخته باشد:)🤍

نميدونم. تا حالا همچين چيزي نشنيدم.

ولي هم اينجا هم جاي ديگه خوندم كه مديتيشن و اينا خوب نيست. شيطاني اينا هست.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نميدونم. تا حالا همچين چيزي نشنيدم. ولي هم اينجا هم جاي ديگه خوندم كه مديتيشن و اينا خوب نيست. شيطان ...

نه خیر بزرگوار مدیتیشن یک پاکسازی ذهنی هستش برای رسیدن به بیداری ذهنی ضمنا خداهم در این بیداری ذهنی نفشش پر رنگ میشه

سینگل.....

آره ازدواج آرامش داره

خب پس برو ازدواج کن سوال نداره

میگردم.بین فلسفه میگردم، لابلای ادبیات میگردم، درون سینما میگردم، میان موسیقی میگردم...بلکه فیلسوفی مرا یافته باشد، ادیبی مرا نوشته باشد، فیلمسازی مرا ساخته باشد و موسیقی دانی مرا نواخته باشد:)🤍
بله ولی شرایط مهیا نبست.

ان شاء الله هرچی خیره