2777
2789

کتاب صوتی و الکترونیکی بیشتر میخرم و گوش میدم

کست باکس و طاقچه و تک بوک و بوکاپو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب چه انتشاراتی من چندتا خریدم خیلی حذفیات داشت

نمیدونم

من اصل کتاب ها با زبان اصلی را نخوندم که بفهمم حذفیات داشته یا نه

این چیزا هم برام مهم نیست محتواش مهمه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

فرقی نمیکنه اینا همشون زیر نظر وزارت ارشادند اصلا برای چاپ باید وزارت ارشاد تایید کنه یه قسمتی دارند ...

نه یسری انتشارات کمتر حذفیات داره مثلا انتشارات میلکان حذفیاتش کمتره یا اگه حذف کرده باشه یجوریه که داستان رو متوجه بشی، اما مثلا نشر نون حذفیاتش خیلیییی زیاده

In love......💗

من کتاب صوتی دوست ندارممم . دوست دارم کتاب رو ورق بزنم 😂🥹🥹🥹

کتاب صوتی من عاشقشم

بالغ بر ۴۰کتاب صوتی گوش دادم

الانم در حال گوش دادن یادداشت های یک پزشک جوان از کست باکس و کتاب به کی سلام کنم سیمین دانشور هستم پی دی اف طاقچه

خب خیلی از کتابا یسری از بخش هاش مهمه اما حذف میکنن و به محتواش هم لطمه میخوره وگرنه بقیه هم بخاطر م ...

از کجا متوجه میشی؟

نمیدونم من اصل کتاب ها با زبان اصلی را نخوندم که بفهمم حذفیات داشته یا نه این چیزا هم برام مهم نیست ...

خب خیلی از کتابا یسری از بخش هاش مهمه اما حذف میکنن و به محتواش هم لطمه میخوره وگرنه بقیه هم بخاطر محتوا کتاب میخونن🤧

In love......💗

کتاب صوتی من عاشقشم بالغ بر ۴۰کتاب صوتی گوش دادم الانم در حال گوش دادن یادداشت های یک پزشک جوان از ک ...

چه خوب . من که وقتی گوش میکنم تمرکز نمیتونم کنم اما رو کتاب فیزیکی بیشتر تمرکز دارم

In love......💗

چه خوب . من که وقتی گوش میکنم تمرکز نمیتونم کنم اما رو کتاب فیزیکی بیشتر تمرکز دارم

نه من بیشتر در صوتی تمرکز دارم