2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

159 بازدید | 32 پست

پنجشنبه عروسی مهمی دعوتیم و از طرفی فردا وقت دکتر قلب دارم ...

مادرمم نیس مسافرته ...

مجبورم پسرمو که 2سالو نیمشه رو بذارم خونه مادرشوهرم واسه چندین ساعت ... ینی از ساعت 3تا 10 شب .. 

چندبار دیدم بخاطر پرت کردن پسرم اروم زد پشت دستش ولی از طرفی خیلی دوسش دارن و مادرشوهرمم خیلی دوسش داره ولی این پشت دست زدنه عصبیم کرد شوهرم بهش تذکر داد ولی یبار گفت بچه کنار محبت نیاز به تربیت هم داره منم اروم زدم که بفهمه کارش بده ولی معذرت خواست و قول داد دیگه اینکارو نکنه 

منم غصه م گرفته فردا بذارمش اونجا نکنه یوقت دوباره بزنه پشت دستش شوهرم گفت من بهش تذکر میدم بازم کسی حق نداره بچمو حتی اروم بزنه حتی مادرم ... جیکار کنم بنظر شما عادیه حساس نشم یا نرم خرید 

اصصصصصصلا هم نمیشه ببریمش 1 دقیقه یجا وای نمیسه نمیشه خرید کرد 

واسه شما هم اتفاق افتاده من حساسم یا واقعا باید خیالم جمع شه ؟ 

گفتم در حالی که خیییییلی دوسش دارن 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

خب نمیشه ببرینش مهد؟ وانمیسته؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن فک نکنم پشکلی پیش بیاد خب شوهرت تذکر میده  مادرشوهرت هم ک میگ دوسش داره ن خیالت راحت عزیزم&n ...

ینی بنظرت اگرم همون تنبیه کوچیک ارووووم پشت دستی هم اسیبی به بچم نمیزنه ؟ 

وای مادری چقد سخته 😢😢😧

تا الان یروزم مهد نرفته کدوم مهدی تا ساعت 10 11 بازه ؟

خب تا عصر بذار بعد بده مادر شوهرت 

اینجوری بهتره چون بچه خسته میشه میخوابه 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

ببین عزیزم همونقدر که دوسش داری اونا هم دوسش دارن و نوه شونه نگران نباش کاری نمیکنن که بهش آسیب برسه. اگر زیاد هم بهش سخت نگیرن و بزارن خیلی آزاد باشه یه جور دیگه نگران میشی که بد عادتش میکنن که هرکاری دلش میخواد بکنه.. نگران نباش گلم مادرشوهرت بالاخره همسرت رو هم بزذگ کرده دیگه دفعه اولش نیس دیگه

سخته بچه  اونم پسرم نگه داشتن.بچه خواهرم سه سال ونیم هست واقعا سخته.میتونی با خودت ببرش

توضیح دادم که اصلا وای نمیسه همش میخواد بپره بیرون واسه خودش بره 

ینی اصلا از خرید هیچی نمیفهمیم 

مادر بزرگشه درسته حساسی ولی دیگه لولو خورخوره که نیست بترسی بگی لچه تو میگیره زیر بار کتک دلشو نشکنین انصافا نوه شه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ینی بنظرت اگرم همون تنبیه کوچیک ارووووم پشت دستی هم اسیبی به بچم نمیزنه ؟  وای مادری چقد سخته ...

ن عزیزدلم بچه ها خیلی معصومن بخدا اصن یادشون نمیمونه هیچی خیلی مهربون تر از ما ادم بزرگان 

ولی من احساس میکنم دیگ مادرشوهرت هم اینکار رو انجام نده خانومی

عاشقتم تمام زندگیم 

عزیزم رو دست زدن گوشو کشیدن داد زدن هیچ فرقی با کتک زدن نداره و خیلی بده اسن تربیت کردن نیس ما ب اشتباه فک میکنیم ک داریم تربیتش میکنیم 

بچه جوری تربیت میشه ک خونوادش برخورد میکنن و اون میبینه درواقع اگ بخواین یه بچه ی خوب و باادب داشته باشیم خودمون هم باید اونطور رفتار کنیم

مادرشوهر شماهم ب روش قدیمی خودش عمل میکنه و ازین چیز ها باخبر نیست اگه یهطوری بش غیر مستقیم بفهمونین خیلی خوبه

خب تا عصر بذار بعد بده مادر شوهرت  اینجوری بهتره چون بچه خسته میشه میخوابه

ساعت 3 وقت دکتر قلب دارم ... از صبح تا 3 با خودمه خودمم هستم 

از ق تا 10 شب پیش مادرشوهرم باید بذارم