2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر درد کشیدی من سایزم خوبه اما شلللل

زیاد نبود دوره نقاهتش سخت بود لیفت و پروتز کردم

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

من ۴۵ کیلو ام میتونم انجام بدم؟فکر میکردم هرچی وزنت پایین تر باشه مجبوری سایز کم تری انتخاب کنی

با توجه به استخوون بندی و فرم بدن پیشنهاد میده چی انتخاب کنی چه سایزی و چه مدلی در کل دست خودته اجبار نیست

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

وزن کم بهتره حدود سه سال پیش انجام دادم

من ۴۵ کیلو ام میتونم انجام بدم؟فکر میکردم هرچی وزنت پایین تر باشه مجبوری سایز کم تری انتخاب کنی

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

با توجه به استخوون بندی و فرم بدن پیشنهاد میده چی انتخاب کنی چه سایزی و چه مدلی در کل دست خودته اجبا ...

ممنونم بابت راهنماییت

پس ربطی به وزن نداره

میگم شما راضی هستی؟خیلی که سفت نیست مثل سنگ؟

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

راضی هستی؟باهاش راحتی برای خواب؟ببخشید سینه هات حس دارن؟؟

بله راضیم کاملا عادیه و حس داره

ممنونم بابت راهنماییت پس ربطی به وزن نداره میگم شما راضی هستی؟خیلی که سفت نیست مثل سنگ؟

قربونت نه من خیلی راضی هستم

من سایزم اوکی بود زیاد کوچیک نبود ولی خب دوست داشتم بزرگ تر باشه به فرم هیکلم بخوره

برگردم عقب باز انجام میدم