2777
2789
عنوان

ّبارداری

213 بازدید | 44 پست

من امروز بی بی چک زدم بعد نه سی روشن شد نه تی بین این دوتا یه خط روشن شد فقط.. یعنی خرابه؟

بعد اینکه من ۱۰ ام ، ۱۱ ام باید پریود شم.. الان بی بی چک نشون میده؟ یا اگر منفی شد دیگه منفیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بی بی چکت احتمالا خرابه 

زود زدی 

رو خوده تست رو توضیحات نوشته ۳ تا ۵ روز بعد از عقب افتادن قاعدگی 

من برای بارداریم هر چی میزدم منفی بود 

بعد از ۴ روز زدم مثبت شد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عزیزم بی بی چکت احتمالا خرابه  زود زدی  رو خوده تست رو توضیحات نوشته ۳ تا ۵ روز بعد از ع ...

اره عزیزم دیدم نوشته ولللی دوستام همه قبل پری بهشون جواب داده بود منم گفتم شاید زودتر جواب میده

شما علایمی داشتی؟

بله کمردرد 

تکرر ادرار

ضعق

ولی هرچی تست میزدم منفی بود تا این که ۴روز بعد از تاخیر زدم مثبت شد

واسه این بارداریمم نفخ شدید یوبوست 

سرگیجه وضعف 

برای هردوشم لکه لانه گزینی رو دیدم که قهوهای بود

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

منم یک سوال دارم.

من از دهم تا ۱۵ یک روز باید پریود بشم.

یکم نا مرتبه ۲۵ تا ۳۰ روزه.

الان کمرم درد میکنه. سر درد میاد سراغم. پاهام میگیره.

زیر دلمم درد میکنه.

تمام علائم پریودی دارم.

طبق معمول هم تو اقدامم. چند درصد احتمال بار داری دارم؟

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
بله کمردرد  تکرر ادرار ضعق ولی هرچی تست میزدم منفی بود تا این که ۴روز بعد از تاخیر زدم مثبت ...

منم از روز تخمک گزاری دمای بدنم رفته بالا و به شدت گرممه و دل درد داشتم و اگر زیاد کار کنم درد میگیره و سردرد هم میگیرم ولی تست ها منفیه.. لک لانه گزینی رو تو روز پریودی دیدی؟

منم از روز تخمک گزاری دمای بدنم رفته بالا و به شدت گرممه و دل درد داشتم و اگر زیاد کار کنم درد میگیر ...

بله 

ولی برای این بارداری ۵ روز قبل موعدم