2777
2789
عنوان

بابام زور میگه

149 بازدید | 20 پست

که برم مهندسی پزشکی ولی همه میگن کارنداره🥲

بابام میگه چندنفر بهش گفتن ایندش خیلی خوبه از طرفی بابامو میشناسم اگه زبونم لال کارپیدانکنم بدبختم میکنه نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدرد نمیخوره تو بیمارستان ینفر مهندسی پزشکی هست طرف چهل سال همونجا می مونهک اونم با پارتی و سهمیه اس

منم اصلا دوست ندارم برم بابام حرف اینوخیلی قبول داره نمیدونم چیکار کنم خودم کامپیوتردوس دارم😭

برو پی علاقت حسرت به دل میشیااا بابام میگفت برم فرهنگیان ولی من سفت و محکم گفتم فقط حقوق

به هیچی اونجور علاقه اتشین ندارم بابامم میدونه

تازگیا حس میکنم کامپیوتر و دوست دارم

مشکل بزرگ ترم اینه از چند نفر نسبتا موفق تو فامیل بابام هی مبپرسه اونام میگن مهندسی پزشکی عالیه🥲

منم اصلا دوست ندارم برم بابام حرف اینوخیلی قبول داره نمیدونم چیکار کنم خودم کامپیوتردوس دارم😭

محکم وایسا رو حرفت خدا شاهده هر بار که میرم سرکلاس بیشتر میفهمم عاشق رشتمم اصلا مثل ترم ۱ ذوق دارم

محکم وایسا رو حرفت خدا شاهده هر بار که میرم سرکلاس بیشتر میفهمم عاشق رشتمم اصلا مثل ترم ۱ ذوق دارم

خوشبحالت کاش وقت بدن بازبرا انتخاب رشته تا من زوربزنم بابامو راضی کنم🥲

خوشبحالت کاش وقت بدن بازبرا انتخاب رشته تا من زوربزنم بابامو راضی کنم🥲

وقتی عاشق یه چیزی باشی ذوق داری وقتی ذوق داری زودم یادش میگیری بابام بخاطر اینکه فرهنگیان از اول تحصیل حقوق میدن دوست داشت برم میگفت آب باریکه داری

وقتی عاشق یه چیزی باشی ذوق داری وقتی ذوق داری زودم یادش میگیری بابام بخاطر اینکه فرهنگیان از اول تحص ...

کاش منم عاشق یه رشته بودم🥲 هیچی نیست خیلی بهش علاقه داشته باشم