2777
2789
عنوان

متاهلا میاید

128 بازدید | 18 پست

میدونید خیلی مسخرس سوالم ولی میپرسم

شوهرتون چطور حس کردید همون نیمه گمشدتونه

من همش فکر میکردم باید حتما عشق آتشین هیجان بالا باشه ولی واقعا الان که فکر میکنم آدمی رو از خدا دعا میکنم که کنارش بخندم

البته اینو بگم سینگلما هنوز

میشه بهم بگید

سلام عزیزم، خط قرمزامو رعایت میکرد، بهم احترام میگذاشت و دوستم داشت. برای ازدواج کردنمون تلاش کرد و خیلی پیگیری کرد و معیارای زیادی که برام مهم بودن رو، داشت. خداروشکر.

راستی اینم برام مهم بود کنارش خودم باشم و حالم خوب باشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدا رو شکر ،نه منظورم اولش از کجا فهمیدی اون آدمته؟

اینی ک تو میگی نیمه گمشده من قبول ندارم این چیزارو

همین ک فهمیدم میتونم بهش تکیه کنم و حالم باهاش خوبه برام کافی بود

کانال روزمرگیمhttps://eitaa.com/zendegizahra

همون نگاه اول به دلت میشینه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

خب از کجا فهمیدی اون آدم ،آدم توعه؟

باهاش بودم خب😐ارتباط ، صحبتای عمیق ، قرار ها ، جنگیدن زیادش با مخالفت خانوادم ، ایستادن جلو بقیه ، از خودش گذشت واسه من ، هررچی داشتو واسه من خرج کرد

چیزای دیگ

ولی وقتی با طرف حرف میزنی دستت میاد دیگ