2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟؟؟شاید بعدش برم‌ پروتز کنن لبمو درست میشه!

من لب بالام کوچیکتر از لب پایینم بود عمل بینی که کردم لب بالامم بزرگ شد به خورده

فکر کنم تنهای جای زندگیم که شانس آوردم بود🤣🤣🤣🤣

من لب بالام کوچیکتر از لب پایینم بود عمل بینی که کردم لب بالامم بزرگ شد به خورده فکر کنم تنهای جای ...

چ شانسی اوردی خخخخ

خداکنه منم از این شانسا بیارمم

هنوز دوماه مونده تا عمل کنم روزی دوبار فشارم میفته خخخ

البته فک کنم بخاطر استرس باشع 

تاحالا اینجوری نبودم وااای ب روزی ک بخام برم تو اتاق عمل اولین بارمم هست تا حالا اصلا بخاطر چیز دگ جز سرماخوردگی و دندون دکتر نرفتم

رفته بودم سیتی اسکن واسه اولین بار انگار میخاستم برم اون دنیا دور از جونت خیلی بد بود 

چ شانسی اوردی خخخخ خداکنه منم از این شانسا بیارمم هنوز دوماه مونده تا عمل کنم روزی دوبار فشارم میف ...

منم همینطور بودم ولی قبل عمل یه قرص بهت میدن ریلکس میشی ترست میریزه

اوووووه چقدر زود داری نتیجه گیری میکنی بینی تا یکسال جا نمیافته یک روز کوچیکه یک روز بزرگ یک روز به ...

اره منم از صبح میگم این چه بلایی بود بسرم اومد اصلا قیافم خیلی بد بنظرم میاد قبلا خودمو بیشتر وگدوست داشتم

عااااشقتم که همه جا هستی😜

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واااي 😂😂😂

اخه از ٧:٣٠ بيدار شدم ،بقيه هم خوابن هيچ كار ديگه اي ندارم

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

توکه ورمت زیاد نیس.منم روز دوم سوم چشام باز نمیشد فقط یه خط بود اینقد ورم داشتم

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

آب کرفس بخور ورمو کم میکنه

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه