2777
2789
عنوان

مادرهای عزیز 🌹

82 بازدید | 4 پست

قبل از شروع حرفم بگم که این حرفام عمومی هست ولی هر مادری بسته به شرایط زندگی خودش باید بالا پایین کنه ببینه چی بیشتر به صلاح خودش و بچه ش و خانواده ش و همسرش و جامعه هست...

....................

خب مادرهای عزیز می دونم اکثریت شما عشق مادرانه دارید و این عشق باعث میشه خیلی وقت ها از خودتون بگذرید..

ولی....

📍 سعی کنید تا اون جا که می تونید خودتون رو هم دوست داشته باشید، منظور من خودشیفتگی نیست🤚🏼، منظور من اینه که برای خودتون هم وقت بذارید، با خودتون هم تفریح برید، گاهی برای خودتون تنها خرید کنید یعنی یک روز فقط برای خودتون یک چیزی بخرید

این طوری حتی اگر بچه ها تو هر سنی قدر والدین ندونستن ضرر نگردید حداقل خودتون تا حد لازم به خودتون بها دادید 😎

📍و تا اون جا که می تونید با سیاست خاصی، نذارید همسر و خانواده همسر بهتون ظلم کنن

چون وقتی 👦🏻 پسر بچه، ظلم دیدن مادرش رو می بینه فکر می کنه همه زن ها ضعیف اند🚨 و بعدها از پدرش یاد می گیره به همسر خودش ظلم کنه⚠️

و 👧🏼 و دختربچه هم تو میشی الگوش یاد می گیره بهش ظلم بشه

📍و از خودگذشتگی زیاد از حد رو هم بذارید کنار

چون بچه ها و همسر این از خودگذشتگی رو عشق نمی بینن، ضعیف بودن زن می بینن ❌

📍و جوری زندگی کنید که مدیون همجنس هاتون نباشید

چون مثلا اگر به خاطر شما بگن همه زن ها ضعیف اند، اون ها هم پاسور شماها میشن و برا شما هم کارما داره

📍و لطفاً اینو به بقیه زن ها هم آموزش بدید 👍😊

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

من اولین باره تاپیک شمارو میبینم

واقعا خوشحالم توی سایت کاربری رو پیدا کردم مطالب مفید و سازنده به اشتراک میزاره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

البته اینم بگم شدن عشق اون قدر زیاده که این حرفا یکم سوز داره ولی خب یکمم احساسات مدیریت بشه و منطق هم بیاد داخلش حرف نداره👍

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اولین باره تاپیک شمارو میبینمواقعا خوشحالم توی سایت کاربری رو پیدا کردم مطالب مفید و سازنده به اش ...

قربان شما ♥️

نظر لطف شماست

آفرین کنار زندگیتون خوشی هاتونو بیشتر کنین به هر چی علاقه دارین هر کی میخواد بگه عه این خجالت نمیکشه این مادره این زن خانواده ست مهم نباشه افسرده میشین .برای مثال خودمو میگمچرا بشینم غصه بخورم سرگرمی انجام میدم مثل دختراای نوجوون دنبال فالور 😂گاهی بر میگردم بخودم میخندم میگم اوو کجایی تو دختر خوش بگذرون .خوش گدرونیه خوب و مثبتا افتادی باز پاشیا تو سزاوار خوشحالی و انرژی مثبتی