2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 💔

32 بازدید | 2 پست

من ۳ ساله ک توعقدم نامزدم خونه نداره ماشینشم میخواد بفروشه فقط یه موتور داره برای کارش .

توخونمون ۱ ساله که حرف طلاقه(پدر مادرم) و خیلی حالم بده تامیام خوب شم باز بعد ۱ هفته دعواها شروع میشه اینجوری بگم که من ۲ سال پیش افسردگی گرفتم و الان دوباره افسردگی گرفتم و دارو مصرف میکنم 💔

نامزدم هنوز عروسی نمیگیره که منواز این خونه ببره الانم میگم منو با خودش ببره راضی نمیشه بهش میگم نجاتم بده دارم میمیرم دیگه نمیتونم بمونم تو این خونه ولی انگار ن انگار...

بابام ۵ ساله که یه تیکه لباس واسم نخریده هیچی واسم نمیخره هیچ جا منو نمیبره نه مسافرتی نه هیچی همش تحقیرم میکنه دلمو میشکونه ...

بهش میگم بهم کمک کنه برم وسایل کاشت ناخن بخرم برم کاشت یاد بگیرم فقط اخم میکنه و خیره نگاممیکنه😭💔 نامزدم وضعشون خوب نیست اصلا که حتی روم بشه بگم کمکم کنه

بچه ها لطفا در حد توانتون هرکی میتونه کمکم کنه بتونم وسایل کاشت بخرم تا یاد بگیرم از خودم پولی داشته باشم که بتونم یه لباس بخرم واسه زمستونم هیچ پولی ندارم

دعاتون میکنم کمکم کنین بچه ها

عزیزم کمکی از دستم بر بیاد حتما کمکت میکنم ولی وظیفه شوهرتهنمیخوام باعث بشم دعوا کنید ، با محبت برو ...

درحد توانتوناگه میتونید کمکم کنید دعاتون میکنم آبجی

شوهرم طفلی وضعش خرابترهالان فقط داره کار میکنه که زودتر عروسیو بگیره خونه نداره من استرس دارم که هنوز خونه نداریم میگه تا ۵ سال دیگه نمیتونم خونه بخرم😭😭 خیلی بهم ریختم بخدا

ماشینشم میفروشه که بده ب خونه ولی نمیرسه پولش اصلا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅