2777
2789
عنوان

رابطم کات شد

81 بازدید | 15 پست

رابطمون لانگ دیستنس بود به خاطر دوری و تفاوت فرهنگ و... کات شد

بهش عادت کرده بودم دوسش داشتم دوسم داشت بهترین شرایط رو داشت ولی قسمت نبود🥲

حالم بدە و نمیدونم چیکار کنم

خودم به زور راضیش کردم به جدایی و الان خودمم پشیمونم

چون اون میخواست زودتر ازدواج کنیم و من میترسیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد مث منی

ماهم لانگ بودیم امروز بی هیچ حرفی واتسو پاک کردم

چون نه زنگ میزنه نه پیام نه محبت فقط میگه دوستت دارم همین

منم خیلی وقت بود داشتم تحمل میکردم

دوسش دارم انقد😞

رهبر شهیدم🇮🇷راهت ادامه دارد✊🏻....

چقد مث منیماهم لانگ بودیم امروز بی هیچ حرفی واتسو پاک کردمچون نه زنگ میزنه نه پیام نه محبت فقط میگه ...

من خیلی توجه میکرد همیشه پیام میداد کل روزش رو برام تعریف میکرد تو اون پنج ماهی که باهم بودیم سه بار اومد بهم سر زد دیر جوابشو میدادم زود ناراحت و عصبی میشد

ولی از لحاظ منطقی اینده ای باهم نداشتیم و از ایندمون میترسیدم😭

من خیلی توجه میکرد همیشه پیام میداد کل روزش رو برام تعریف میکرد تو اون پنج ماهی که باهم بودیم سه بار ...

ما از اول هر دو گفتیم ک قصد اذدواج نداریم فعلا

یک سال باهم بودیم

ب جز دو ماه اول بقیه شو سرد و بی توجه بود

حتی دلش نمیومد یه چیز خرج کنه برام.الانم نمیدونم بخدا باید چکارکنم😞خیلی ناراحتم

ما از اول هر دو گفتیم ک قصد اذدواج نداریم فعلایک سال باهم بودیمب جز دو ماه اول بقیه شو سرد و بی توجه ...

من اولش هم قصدم ازدواج نبود فقط چون خیلی ازهمه لحاظ جذاب بود خواستم باهاش حرف بزنم اون ولی قصدش جدی بود همیشه میگفت کی بیام خواستگاری تکلیف منو روشن کن ولی من میترسیدم که بعد ازدواج اخلاقش تغییر کنه😭😭

هربار میومد ایران کلی هدیه های گرون میاورد انقدر توقعم رو برد بالا که دیگه نمیتونم با کسی وارد رابطه بشم اگه در سطح اون نباشه خیلی پشیمونم

من اولش هم قصدم ازدواج نبود فقط چون خیلی ازهمه لحاظ جذاب بود خواستم باهاش حرف بزنم اون ولی قصدش جدی ...

خب چرا پس کات کردی.برای کدوم کشور بود؟

دلتنگ نمیشی؟😞

خب چرا پس کات کردی.برای کدوم کشور بود؟دلتنگ نمیشی؟😞

چون خیلی اصرار به ازواج داشت و همش میگفت تو منو گذاشتی تو بلاتکلیفی باید زودتر ازدواج کنیم و من میترسیدم که بعد ازدواج اخلاقش تغییر کنه و همه چیز بد بشه ولی الان خیلی دلتنگم و پشیمون😭

کورد اربیل بود

خب چرا پس کات کردی.برای کدوم کشور بود؟دلتنگ نمیشی؟😞

خیلی هم سختگیر و شکاک بود و زود عصبی میشد ولی بازم خیلی دلتنگشم چون حامی بود و ابراز علاقەش خیلی شدید بود😭

چون خیلی اصرار به ازواج داشت و همش میگفت تو منو گذاشتی تو بلاتکلیفی باید زودتر ازدواج کنیم و من میتر ...

اع پس مثل پارتنر من عراقی بود😞

خب بگو بشناسمت میگم ک اذدواج کنیم یا نه.مگر اینکه دوسش نداشته باشی.من خیلی دوسش دارم.جالبه بهم محل هم نمیده💔

چجوری اشنا شدید شما خودتم کوردی؟

خیلی هم سختگیر و شکاک بود و زود عصبی میشد ولی بازم خیلی دلتنگشم چون حامی بود و ابراز علاقەش خیلی شدی ...

کاش میشد باهم حرف بزنیم خصوصی

من هیچکسو ندارم باهاش درد دل کنم چون رابطه ما پنهان بود و هیچ کس خبر نداره😞💔

اع پس مثل پارتنر من عراقی بود😞خب بگو بشناسمت میگم ک اذدواج کنیم یا نه.مگر اینکه دوسش نداشته باشی.من ...

منم واقعا دوسش داشتم از سختگیری و شکاک بودنش میترسیدم از این میترسیدم بعد ازدواج گیر دادن هاش بیشتر بشه واسه همین نتونستیم ادامه بدیم اونم نمیخواست همینجوری ادامه میخواست زودتر ازدواج کنه چون کل خانوادش زود ازدواج کرده بودن هرکدوم حداقل سه تا بچه داشتن

تو اینستاگرام اشنا شدیم یه روز بهم ریکوئست داد و منم رفتم تو پیجش اول ظاهرش خیلی چشممو گرفت و اینکه مشخص بود خیلی پولدار خوش گذرونه بااینکه به پسرا بک نمیدادم ولی اونو فالو کردم بعدا کم کم استوری هام رو ریپلی زد و اشنا شدیم

خودمم یه رگم کورده ولی اصلا کوردی بلد نیستم و باهم انگلیسی حرف میزدیم و چون من کرمانشاهیم تفاوت فرهنگیمون زیاد بود🥲

کاش میشد باهم حرف بزنیم خصوصیمن هیچکسو ندارم باهاش درد دل کنم چون رابطه ما پنهان بود و هیچ کس خبر ند ...

منم انقدر دلم گرفته از صبح دارم گریه میکنم هیچکس درکم نمیکنه خیلی حالم بده

بهت درخواست میدم حرف بزنیم😭

منم واقعا دوسش داشتم از سختگیری و شکاک بودنش میترسیدم از این میترسیدم بعد ازدواج گیر دادن هاش بیشتر ...

خب اذدواج با عراقی سخته

اونا بعد اذدواج خیلی باما فرق دارن

ولی دل این چیزارو نمیفهمه