2777
2789
عنوان

شوهرم...

555 بازدید | 28 پست

جدیدا تا ی حرف کوچلو ام ک میشه سریع میزنه ب داد و هوار و جبهه گرفتن هرچی بش میگم من الان چی گفتم بهت ک اینطوری میکنی فقد تن تن حرف میزنه یا دعوا میکنه😬😬😬😬فقد قربون صدقه نی نی میره هی میخام باهاش حرف نزنم اصن تا درس شه اما نمیتونم نمیدونم چ رفتاری کنم...

دو هفتس اومدم خونه مامانم 16تیر میاد دنبالمون ن زنگ میزنه ن پیام میده فقد دو بار زنگ زده برای هال پسرمونو بپرسه .اینم بگم فک نکنین اهل خیانته ن صب ساعت 5 تا شب سرکار میره وقتی میاد میره خونه مامانش و کاملا بهش اعتماد دارم اما نمیدونم این رفتارش چرا اینطوریه فک کنم باز مامانش بهش یاد داده گفته اخلاق زنت بده درستش کن منم هرچی ب شوهرم میگم ب حرف بقیه نکن میگ ن تو فک میکنی بهم یاد دادن تو اخلاقت بده اینطوری یا سر هر چیزی جدیدا ادعای بزرگیش میشه و فک میکنه اون تنها تصمیم گیرندس مثلن من دوسداشتم اینجا خونه مامانم اینا ختنش کنم ک مامانم دست ب کمکم باشه ولی اون نزاشت گفت باید پیش مامان من باشیم در صورتی ک کل پرسه حاملگی اونجا بودم یا اینکه بش میگم ب منم بگو چقد حقوق میگیری میگ ب توچه تو فقد بگو چی میخای خرید کنم یا سر هر چیزی خودش تنها تصمیم میگیره جدیدا هم ک یاد گرفته میزنه ب در سروصدا موندم چیکار کنم

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادر شوهر :||| مال منم همینه، سه هفته ست حتی پیام هم ندادیم بهم

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗
اره والا سک سکم خوب بود ولی باز اونجوری باید پول میدادی بری سک سک بخری. نمیصرفید برامون😜

خخخ کلا میخوای مفت ببری ها.....خبرداری از خودت

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏