2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک

15 بازدید | 3 پست

سلام . دوستانی کهتحربه داستن کودک بیش فعال دارن لطفا کمک کنند

من دختر ۶ ساله دارم از دوتا پزشک ویزیت گرفتم گفتند علایم بیش فعاای داره و دارو دادند. مبخواستم مادرهایی که تحربه دادن دارو و نتیجش رو دارن راهنمایی کنند

علایمش چیه

من نبردم دکتر

ولی بنظرم داره پسرم

شش سالشه

مثلا دارم بهش یاد میدم بنویسه

حواسش جای دیگه است

دقت وتمرکز نداره

میتونه بنویسه ولی دقت نمیکنه

البته لجبازم هست شایدازعمد نمینویسه یاخراب میکنه

یجام بندنمیشه مگراینکه جای جدید باشه فوقش ده دقیقه

یا تی وی کارتون موردعلاقه باشه یک ساعتم میشینه یاگوشی دستش باشه

موقع غذاخوردنم هی وول میخوره

یا یتو قنبلشو میده هوا تا لقمه شو بخوره باز میشینه یه لقمه میخوره چپه میشه پاهاشو میده بالا

قل میخوره اصلا یه وضعی🥴

جایی بریم اینجوری نمیکنه عین ادم میشینه فقط خونه اینجوریه موقع غذا

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

علایمش چیهمن نبردم دکترولی بنظرم داره پسرمشش سالشهمثلا دارم بهش یاد میدم بنویسهحواسش جای دیگه استدقت ...

دختر من حرف گوش نمیده . دیگران رو مجبور میکنه کاری که میخواد بکنن حتی همکلاسی هاش رو . به خاطر لجبازی هاش با پدرش خیلی تنش داره کتک میخوره گاهی ازش . حرص در اور سده. دیگران رو خسته کرده . تحملش نمیکنن. با کسی تنها میشه ممکنه کتکش بزنه . دوتا دکتر بردم ریتالین یک چهارم دادن گفتن داروی خاصی نیست مسکلی ایحاد نمیکنه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دختر من حرف گوش نمیده . دیگران رو مجبور میکنه کاری که میخواد بکنن حتی همکلاسی هاش رو . به خاطر لجباز ...

پسرمنم اصلا حرف گوش نمیده

ولی بابقیه خوبه چیزی بگن گوش میده یکمم میترسه ازشون

بابچه ها سریع دوست میشه

اما دوتااز بچه های فامیل شوهرم خیلی مزخرفن اذیتش میکنن میگن نیادنبال ما باهاش بازی نمیکنن لجشو درمیارن عصبی میشه وقتی میره دنبالشون ولی به هیچ عنوان ولشون نمیکنه

چون تنهاست

کسیو نمیزنه مکراینکه بدش بیاد ازش اذیتش کنن یا بزننش یا لجشو دربیارن

مدرسه ام یروز حضوری بود

بادهن زخمی اومد

زده بودنش چرا رفته کلاس چهارمی ها

اخه همون بچه فامیلشون کلاسدچهارمه

میگم این همه بچه دوست شو دیگه نرو بااون

ازت بزرگتره این همه تو رو زده بازمیره حرفگوش نمیده

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂