2777
2789
عنوان

خواب میت

90 بازدید | 16 پست

چیکار کنم خواب پدرشوهر مرحوممو ببینم؟!😭😭 کیا خواب عزیز از دست رفته شونو دیدن؟

دلم براش تنگ شده😭😭 روزای آخر یه بچه میدید، مادرش که فوت شده بود، همرزم شهیدش😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پدرم فوت شد بعضی وقت ها خوابشو میبینم کار خاصی نمیکنم هرچند به این چیزا اعتقاد ندارم

چرا به خواب میت اعتقاد نداری یا اینکه لازم باشه چیز خاصی بخونی تا بیاد به خوابت؟

من یه دوست داشتم خیلی دوستش داشتم توتصادف خانوادگی همه فوت کردن شب جمعه فاتحه فرستادم براش و دعای کمیل خوندم هدیه دادم شب خوابش رو دیدم داشت از زندگی دنیاییش که دلش تنگ شده بود میگفت بمیرم بعدچندسال ناباروری حامله شده بود رفته بود توبانک سرکار تازه داشت زندگیش جون میگرفت😔

من یه دوست داشتم خیلی دوستش داشتم توتصادف خانوادگی همه فوت کردن شب جمعه فاتحه فرستادم براش و دعای کم ...

ای خدا😭😭 یعنی دلتنگ دنیا بود؟ این موردو زیاد نشنیده بودم

چرا به خواب میت اعتقاد نداری یا اینکه لازم باشه چیز خاصی بخونی تا بیاد به خوابت؟

نمیدونم من کار خاصی نمیکنم بابام بعضی وقت ها به خوابم میاد ...

با مشاور صحبت کردم از نظر علمی من فوت پدر رو نپذیرفتم تعبیر خواب و این داستانا نمیدونم 🤷🏻♀️

نمی دونم فکرم مشغوله همش از زندگیش می گفت ازشوهرش ،راهم دوره هروقت سرقبرش میرم شبش مییاد به خوابم مث ...

خدا رحمتش کنه😔 کاش اونور انقدر حالش خوب باشه ک یادش به این دنیا نباشه

ای خدا😭😭 یعنی دلتنگ دنیا بود؟ این موردو زیاد نشنیده بودم

نمی دونم فکرم مشغوله همش از زندگیش می گفت ازشوهرش ،راهم دوره هروقت سرقبرش میرم شبش مییاد به خوابم مثل زمانی که زنده بود باهم دیگه توهمون خیابون که پیاده روی میکردیم میبینم داریم پیاده روی می کنیم ،یکبارخواب دیدم پاش شکسته چندوقت پیش مادرش به آبجیم گفته به فلانی بگو دخترم گفته به دوستم بگو چرا نمیایی بهم سربزنی خیلی وقته شهر خودمون نرفتم

خدا رحمتش کنه😔 کاش اونور انقدر حالش خوب باشه ک یادش به این دنیا نباشه

تواین تصادف لعنتی پنج نفر فوت شدن همه اعضای خانواده ،مادرشون هنوز داغداره بااینکه چندسال گذشته حال روحی بشدت خرابی داره همش تحت نظرپزشکه ،فکر می کنم بخاطر مادرشه که آرامش نداره دخترشم با خودش فوت کرد شوهرش موند که اونم ازدواج کرده زندگی خودش رو داره

تواین تصادف لعنتی پنج نفر فوت شدن همه اعضای خانواده ،مادرشون هنوز داغداره بااینکه چندسال گذشته حال ر ...

هعی خدا🥺 منم همیشه یه حسی بهم میگه ک تو جوونی میرم😭 برا خودم اصلا ناراحت نیستم برای شوهرم مادرم دخترم نگرانم