2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام

46 بازدید | 8 پست

من ۲۹ سالمه ۱۳ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم شوهرم از من ۹ سال بزرگتره وقتی عصبانی میشه هیچس جلودارش نیست و ازش واقعا میترسم یعنی من بیشتر از بچههاش ازش میترسم مثل همین امروز که بحاطر داد ردن پسرم عصبانی شد و اونو کتک زد منم پسرم رو بغل کردم تا اوضاع اروم شه چون داشتیم نهار میخوردیم شوهرم بیشتر عصبانی شد که تو نمیذاری من ادمش کنم ورمیداری بغلش میکنی و ...... گفت یکبار دیگه تو کار من و بچههام دخالت کن یک چیزی میزنم به سرت میکشمت یعنی واقعا هیچی حالیش نمیشه هر چی بگی ازش بر میاد چند بار دیگه ام اینو گفته که میکشمت و ... ولی باز من به روم نمیارم کلا خیلی بد عصبانی میشه گاهی ازش میترسم بقیه مواقع خوبه ولی من باید مدام حواسم به بچهها باشه که ساکت باشن مخصوصا وقتی خابه خیلی خسته ام بخدا هیچ درکی ندارم منم ادمم خسته میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک اتاق جداگانه بش بده

میاد وسط سالن میخابه هر چی بهش میگم برو تو اتاق بخاب نمیره دقیقا وسط سالن میخابه من بچهها رو میبرم تو اتاق درو میبندم دوساعت پدرم در میاد بس حرص میزنم ساکت باشن

یکبار بحث کردیم جوری پامو فشار داد که تا چند وقت درد میکرد احساس میکردم گوشت پام له شده بخدا هر کاری نکنه هر کاری ها باز جوری وانمود میکنه که حق به جانبه باز من پشییمون میشم تو دلممیگم تقصیر من بوده

میاد وسط سالن میخابه هر چی بهش میگم برو تو اتاق بخاب نمیره دقیقا وسط سالن میخابه من بچهها رو میبرم ت ...

چ لج درار..خب برو اتاق دیگه حساس به صدایی...

هیچی دیگه باید در اتاق ضد صدا نصب کنید😐