2777
2789
عنوان

حیف زشتم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 51 پست

من دیدمت،باور کن تو زشت ندیدی که اینجوری میگی💙

میگردم.بین فلسفه میگردم، لابلای ادبیات میگردم، درون سینما میگردم، میان موسیقی میگردم...بلکه فیلسوفی مرا یافته باشد، ادیبی مرا نوشته باشد، فیلمسازی مرا ساخته باشد و موسیقی دانی مرا نواخته باشد:)🤍
دیدی اعتماد بنفس نداری خوب اگه بری آرایشگاه یکم آرایش کنی خیلی خوشگل میشی که

همیشه باید ارایش کنم ؟

چرا بقیه اینطوری نیستن

چرا من مثل یع دختر معمولی نباید باشم

هیچچیز در دنیا از رنجی که یک انسان در سکوت تحمل میکند دردناک تر نیست.ابله، فئودو داستایوفسکی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه میگم پذیرش و بعد هم مهربون بودن با خودت عمرت داره میره چه زشت باشی چه قشنگ ظاهرت دست خودت نبوده ...

نمیخوام با زشتی بره همین قیافه هزار تا زخم دیگه برام درست میکنه

نمیتونم خودمو با زشت بودن تخمل کنم

هیچچیز در دنیا از رنجی که یک انسان در سکوت تحمل میکند دردناک تر نیست.ابله، فئودو داستایوفسکی
همیشه باید ارایش کنم ؟ چرا بقیه اینطوری نیستن چرا من مثل یع دختر معمولی نباید باشم

ای بابا همه که تویه قیافه نیستن من صدتادختردیدم اصلا با آرایش هم زشتن توکه دیگه خوبه قیافت فقط معلومه به خودت نمیرسی

پروف خودمم لطفاا موجودات نردرخواست ندین متاهلم
نمیخوام با زشتی بره همین قیافه هزار تا زخم دیگه برام درست میکنه نمیتونم خودمو با زشت بودن تخمل کنم

زشت نبودی ک

میگردم.بین فلسفه میگردم، لابلای ادبیات میگردم، درون سینما میگردم، میان موسیقی میگردم...بلکه فیلسوفی مرا یافته باشد، ادیبی مرا نوشته باشد، فیلمسازی مرا ساخته باشد و موسیقی دانی مرا نواخته باشد:)🤍
من دیدمت،باور کن تو زشت ندیدی که اینجوری میگی💙

شمام منو از نزدیک ندیدی و حای من نیودی بفهمی چی میگم

شمام منو از نزدیک ندیدی و حای من نیودی بفهمی چی میگم

از نزدیک که باید قشنگ تر باشی اینجوری نگو اعتماد به نفس داشته باش