2777
2789
عنوان

حیف زشتم 🙂

414 بازدید | 51 پست

گوشیم دوربین خیلی خوبه داره چند تا تکس از دوستم گرفتم چقدر عکساش خوشگل شد

حیف زشتم وگرنه تاحالا باید صد تا عکس از خودم میگرفتم

ولی چهره کریح و گولاخی دارن

همش باید حسرت بقیه دخترا بخورم

چقدر لذت میبرن از بخودشون رسیدن و از خودشون عکس گرفتن

چقدر اعتماد به نفس دارن

هیچچیز در دنیا از رنجی که یک انسان در سکوت تحمل میکند دردناک تر نیست.ابله، فئودو داستایوفسکی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من انقد زشتم پسرا همه کنسلم کردن

لعنت به هر نری که بخاد بهم درخواست بده پفیوزا بیزارم ازتون 🔪🔪چقده خون دل و درد زیاد تا که فهمیدم هیچموقع خودمو به کم ندم ..چقده رد شدم از گشنگی و سیر از همه 💔 منه خسته چ بربازویی به هم زدم💔

یکسال و نیمه دوربین عکاسی خریدم هنوز دوتا عکس درست و حسابی از خودم نگرفتم باهاش با اینکه خوشگلم اما ...

خوبه باز من گولاخ و زشتم

هیچچیز در دنیا از رنجی که یک انسان در سکوت تحمل میکند دردناک تر نیست.ابله، فئودو داستایوفسکی

لباس خوشگل و مجلسی دارم ولی وقتی میپوشم با این قیافه انکار تن میمون لباس کردی

کریحدو گولاخ

میخوره تو ذوقم

دیگه از زندگی تو این دنیا بریدم خدایا😭

توهم خوشگلی منتها اعتماد بنفست 0

زشتم و همین زشتی اعتماد به نفسمو ۰ میکنه

بابا بیخیال.. مگه ما زشتا دل نداریم؟ خودتو دوست داشته باش

تمام روز با گریه به خدا میگم چرا من اینقدر زشتم