orangejuice مدیر عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 6559 عنوان سفیدی مو🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 46 پست اخه چرا من از ۲۵ سالگی باید کلی موی سفید و کنار هم داشته باشم خستم اخه ریزش مو هورمونی هم دارماین چرا باید اضافه شهارثشو هم ندارمویتامین دی و ب ۱۲ هم میخورمچیکار کنم روند سفیدیش کند تر بشه اخهسمت راست سرم افتصاح شده امروز | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orangejuice مدیر استارتر عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 6559 من چی بگم مامان و بابام طلاق گرفتندوستام سر همین موضوع رهام کردنکسی که عاشقش بودم بهم خیانت کردبعدش ... خب کسخلی؟؟بشین پای درست بچهنرو سمت روابط عاطفی فعلامیفهمم جدایی سخته و بچه این وسط گیر میوفته فقط و قربانی حماقت دو نفر میشهحالا مریضیت چیه؟الان با بابات زندگی میکنی؟؟
orangejuice مدیر استارتر عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 6559 اره ولی داره هی بیشتر میشه همش از غم این دنیا و فکر و خیال و بدبختیه دیگهادمی ک خوش باشه مثل ما فکر و خیال نداره
پاستل عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 6449 منم ارثی بابام که از زیر ۲۰بود اما من تا ۲۸اینا خیلی خیلی کم داشتم یهو سمت راستم سفید سعید داره میشه ... بله عزیزم ربط به سن نداره که بیشتر ارثیه
شاهزاده_خانم_ولز عضویت: 1405/05/15 تعداد پست: 943 خب کسخلی؟؟بشین پای درست بچهنرو سمت روابط عاطفی فعلامیفهمم جدایی سخته و بچه این وسط گیر میوفته فقط و ... اون کمبودی که دارم با دوست پسر پر میکنم، پیش مامانم محبت دارم ولی پول ندارمپیش پدرم پول دارم ولی محبت ندارمPTSD دارم فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....
orangejuice مدیر استارتر عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 6559 اون کمبودی که دارم با دوست پسر پر میکنم، پیش مامانم محبت دارم ولی پول ندارمپیش پدرم پول دارم ولی محب ... Ptsd چی هست؟؟محبت گدایی نکن اونم از جنس نراسیب میبینیمخصوصا وقتی میفهمن بچه طلاقی بیشتر اذیتت میکنن و میتازونن و باهات بازی میکنن
آوین_جونم عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 1648 همش از غم این دنیا و فکر و خیال و بدبختیه دیگهادمی ک خوش باشه مثل ما فکر و خیال نداره دقیقا همه بهم میگن ارثیه منن تو دلم یه لبخند غم انگیز میزنم بهشون میگم اره ارثیه
شاهزاده_خانم_ولز عضویت: 1405/05/15 تعداد پست: 943 Ptsd چی هست؟؟محبت گدایی نکن اونم از جنس نراسیب میبینیمخصوصا وقتی میفهمن بچه طلاقی بیشتر اذیتت میکنن ... اختلال اضطراب بعد از سانحه یکجورایی عین پنیک شدن بعد از تجربه یک تروما یا اتفاق وحشتناک فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....
beautifulworld_0 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 13010 من سی سالمه متاهلم بچه دارمفک کنم ده تا سفید دارم خدایا،همه چیز رو به تو می سپارم🌹
orangejuice مدیر استارتر عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 6559 اختلال اضطراب بعد از سانحه یکجورایی عین پنیک شدن بعد از تجربه یک تروما یا اتفاق وحشتناک هعیییبییمیفهممامیدوارم زندگیت رو روال بیوفته😭
orangejuice مدیر استارتر عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 6559 دقیقا همه بهم میگن ارثیه منن تو دلم یه لبخند غم انگیز میزنم بهشون میگم اره ارثیه اره زندایی من ۳۰ سالشه انقدر خوشه ی تار سفید ندارهب من میگف عه موهات سفیدهگفتم اره ارثع :)بدبختی اینجاس من ب خاطر هورمونای بهم ریختم ریزش مو گرفتم سالهااااا و بگا رفت حجم موهامحداقل پر نیس ک سفیدیا زیر مشکیا قایم کنم
شاهزاده_خانم_ولز عضویت: 1405/05/15 تعداد پست: 943 هعیییبییمیفهممامیدوارم زندگیت رو روال بیوفته😭 مرسی عزیزم 💔 فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....
پاستل عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 6449 منم دقیقا سمت راستم علتش چیه یعنی شقیقه ی راست منم نمیدونم راستش یعنی سراغ دلیلش هم نرفتم ولی خب چه کنم مال من ارثیه
پرنسس_دیلیا_* عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 9572 منم خیلی سفید شده سمت راستم ۲۸ سالمه منم دقیقا سمت راستم علتش چیه یعنی شقیقه ی راست مردهای خاله زنک بوگندو آشقالدونی لطفا درخواست دوستی ندن .با تشکر خاک تو سرتون
orangejuice مدیر استارتر عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 6559 منم دقیقا سمت راستم علتش چیه یعنی شقیقه ی راست دقیقا منمبرام عجیبهالبته بغضی زیاد میشم استرسی هم هستمو ناراحت از هر چیزی ک حقم نبود و اتفاق افتاد