2777
2789
عنوان

کنکور

74 بازدید | 5 پست

از مهر احتمال قبولی تو کنکور رو هست برای رشته پرستاری؟

چند سال که از درس دور هستم و شاغلم و بخاطر شرایطم هم نمیتونم کارم رو ول کنم و روزانه ۸ الی ۹ ساعت سرکارم و تمام این مدت حسرت رشته مورد علاقم یعنی پرستاری رو داشتم و حالا میخوام دوباره شروع کنم و کاملا هم صفر هستم چون تو دوران تحصلیم هم از همون اواسط دهم تا اوسط دوازدهم کلا غیرحضوری بودم

ایا احتمال قبولی واسم هست برای کنکور ۱۴۰۶ برای رشته پرستاری با توجه به شاغل بودنم و تایم محدودی که واسم هست و اصلا کسی تو این شرایط بوده که تو همچین بازه ای و با وجود شاغل بودن تونسته باشه قبول بشه تو رشته های خوب؟ لطفا راجب نحوه شروع و تایمی که باید بزارم و همه اینا لطفا راهنمایی ام کنید چون واقعا خیلی تحت فشارم و نمیتونم کارم رو ول کنم و اینکه میخوام یک رشته ای که دوست دارم هم قبول بشم.. یا برای کنکور ۱۴۰۷ بخونم؟

خیلی ممنون میشم که اگر بهم راجب اینا مشاوره بدید.

کتاب هام هم برای حدود ۴سال قبله و ایا نیاز به تغییر دارند؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه زود برگردی سر درس ارهحتما ماز ثبت نام کن و اگه میتونی با مشاور درس بخونکتابای تست خوبی هم انتخاب ...

ممنونم بابت راهنمایی ات عزیزم.. اما از پس هزینه های ازمون و مشاور نمیتونم بربیام چون تقریبا هرماه کل هزینه ام صرف کار دیگه ای میکنم.

ممنونم بابت راهنمایی ات عزیزم.. اما از پس هزینه های ازمون و مشاور نمیتونم بربیام چون تقریبا هرماه کل ...

مشاور رو نرو

خواهش میکنم ولی ماز حتما برو چون بدون ازمون درس خوندن بی فایدس

اگه شرایطتت مقدور نیست از بهمن ماه ثبت نام کن که هزینش کمترمیشه

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام
من رتبهم به قبولیش میخورد پارسال، با شرایط کاری سخته، من روزی ۷،۸ ساعت میخوندم

من تایم کاریم دو بخشه یبار از ۸تا ۱ یبار از ۲ونیم تا ۷بخاطر همین یکم تو برنامه ریزی بهم میخوره درسهام

مشاور رو نرو خواهش میکنم ولی ماز حتما برو چون بدون ازمون درس خوندن بی فایدس اگه شرایطتت مقدور نیست ا ...

ممنونم عزیزم لطف کردی.. شرایط رو پس اونموقع چک میکنم که اگر شد حتما برم