در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
چند ماه استفاده کن. حول و حوش تخمک گذاری دستت میاد. منم سه ماه استفاده کردم. تو اون روزایی که دو خطه یه روز درمیون اقدام داشته باش. البته من تو ماهی که هیچ کدوم دو خط نشده بودن باردار شدم.
جنسیت بچتون چی شد؟من دوس دارم بچه اولم پسر شه اخه دورو برم همه دخترن عاشق پسربچه هام
من دو تا پسر دارم. واقعا دست خداست. یه سری کارا احتمال رو بیشتر میکنه ولی صد درصد نیست. به همسرت بگو گرمیجات بخوره. و از سه ماه قبل اسید فولیک جفتتون بخورید و همسرت علاوه بر اون ویتامین ث هم بخوره.