2777
2789

عکس کیت تخمک گذاری دیگه؟ 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پ ن پ😂

😁😁😁😁 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

چند ماه استفاده کن. حول و حوش تخمک گذاری دستت میاد. منم سه ماه استفاده کردم. تو اون روزایی که دو خطه یه روز درمیون اقدام داشته باش. البته من تو ماهی که هیچ کدوم دو خط نشده بودن باردار شدم.

از کجا باید خرید از اینا  برای چی هس منظورم بعضیا برای باردار شدن استفاده میکنن بعضیام برای با ...

شما بارداری؟

برا تعیین روز تخمک گذاری برا اقدام به بارداری

به اندازه باورهای هر کسی باهاش حرف بزن                 بیشتر که بگی،تو رو احمق فرض میکنه...
چند ماه استفاده کن. حول و حوش تخمک گذاری دستت میاد. منم سه ماه استفاده کردم. تو اون روزایی که دو خطه ...

جنسیت بچتون چی شد؟من دوس دارم بچه اولم پسر شه اخه دورو برم همه دخترن عاشق پسربچه هام

این ماهم همش درگیره امتحاناتم بودم احتمال داره از استرس عقب بیفته؟

از استرس نمیدونم ولی برا من بی دلیل عقب افتاد 

به اندازه باورهای هر کسی باهاش حرف بزن                 بیشتر که بگی،تو رو احمق فرض میکنه...
نه نیستم

خب اگه میخوای بخری باید بگی کیت تخمک گذاری میخوام،قیمتشم۷هزارو۵۰۰

تو هر بسته ۵تا کیت

من خودم از روز ۱۰ پریودی میزارم هر روز یه ساعت مشخص تا وقتی که دو خط کیت همسان شدن یعنی روز تخمک گذاریه

جنسیت بچتون چی شد؟من دوس دارم بچه اولم پسر شه اخه دورو برم همه دخترن عاشق پسربچه هام

من دو تا پسر دارم. واقعا دست خداست. یه سری کارا احتمال رو بیشتر میکنه ولی صد درصد نیست. به همسرت بگو گرمیجات بخوره. و از سه ماه قبل اسید فولیک جفتتون بخورید و همسرت علاوه بر اون ویتامین ث هم بخوره.