2777
2789
عنوان

مادرشوهر

21 بازدید | 8 پست

مادرشوهر من یه مدلیه که نه خوبیش معلومه نه بديش از چشمم افتاده خیلی بدم میاد ازش در حدی که نمیخوام حتی بهم خوبی کنه یا محبت کنه چندشم میشه چون بهم اثبات شده دو رو و دروغگوعه آدم گوشت تلخ و نچسبیه هروقت میرم و میام از پیشش کلی انرژی ازم میگیره میخوره تمام انرژیمو

انقدرررر این زن شخصیت مضخرفی داره اصلا یجوری از چشمم افتاده نمیتونم تو صورتش زیاد نگاه کنم اگرم نگاه کنم همینجوری بیشتر و بیشتر بدم میاد ازش ولی یه اخلاقی دارم نمیتونم وجدانم راضی کنم بیش از حد ازش دوری کنم هر هفته میرم خونش👀

تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

من خیلی خیلی جوونی اذیتم کرد الان فقط دست از سرم برداشته

بهش سرمیزنم به خاطر همسرم و همیشه احترامش رو دارم

ولی مطلقا دلم نمیخواد کوچکترین کاری برام انجام بده ترجیح میدم مطلقا دینی گردنم نباشه از جانبش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باردارم دو ماهه خونه مادرشوهرم نرفتم

وای من الان اقدامم همش از الان غمم میگیره تو بارداری بخواد حالمو بد کنه یا بعد زایمان فک کنه نوه دار شده هی بخواد سروکلش پیدا بشه و روح و روانم بهم بریزه چه کنم میخوام رها کنم اما با هربار دیدنش دوباره داغم تازه میشه

تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

چرا میری خونش خب نرو

تو دلم میگم مادره و چشم انتظاره

من خیلی خیلی جوونی اذیتم کرد الان فقط دست از سرم برداشتهبهش سرمیزنم به خاطر همسرم و همیشه احترامش رو ...

مثل منی تو ام منم دلم نمیخواد یه هزاری بهم بده دلم نمیخواد چون ازبس نچسبی و قیافه و انرژی منفی ازش دیدم بعضی مواقع یه حرفایی میزنه آدم میمونه

سلیطه نیس ها آرومه اما موذیه انگار فکر میکنه زرنگه میخواد زرنگ بازی دربیاره ولی بلد نیست حالم بهم میزنه

شوهرت رو تنها بفرست مگه مادر توعه

چی بگم والله من از خدامه تو زندگیم یه همچین آدمی جایگاهی نداشته باشه ولی فعلا نمیتونم کلا نرم مجبورم وقتی میرم کلا نگاهش نکنم و حرفاش گوش ندم آخه حرفای قشنگی ام نمیزنه اکثرمواقع رو مخمه