2777
2789
عنوان

تهدید به مرگ 🙃🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادمه وقتی ۱۳ سالم بود خب بچه بودم و اون زمان هم افسردگی داشتم خودکشی کردم و مامانم وقتی این موضوع ر ...

ببین حتما درست رو بخون کنکور تو رشته خوب ودانشگاه دولتی اما شهر دیگه قبول شه بزن برو خوابگاه اونجا نهار شامت رو با قیمت کم میدن کالابرگ و رایانه اتم میتونی حدا کنی خوابگاهم خیلی کم میگیره هزینه

داره هی دژاوو میگیرتمخانواده کنترلگر که یه پادشاهی کوچیک واسه خودشوت ساختن و بچه رو عروسک خیمه شب با ...

دقیقا همین مدلین

با من حرف میزنی دهنتو ببند 🔪.....
تو خونه همش انرژی منفی بحث دعوا بحث دعوا بحث دعوا بخدا به بقیه زن و شوهرا بودن هزار بار طلاق گرفته ب ...

متاسفانه تا وقتی که مستقل نشی این وضعیت ادامه داره

سعی کن درستو ادامه بدی

اینجور که مشخصه نمیذارن سرکار بری و اون مسئله ازدواجم که خدا نکنه اینا کسیو انتخاب کنن حتما بدتر از خودشون

تو خونه همش انرژی منفی بحث دعوا بحث دعوا بحث دعوا بخدا به بقیه زن و شوهرا بودن هزار بار طلاق گرفته ب ...

چقد بد عزیزم که تو ۱۲ سالگی افسردگی داشتی حداقل من اون زمانا نداشتم

ببین مطمئنی مامانت اینا نمیدونن داداشت مشروب میخوره؟

ببین فن بیانت و طرز حرف زدنت خیلی خوبه قشنگ معلومه احساساتت رو فهمیدی دلایل رفتار پدر مادرت رو فهمیدی ایا میخواهی تسلیم بشوی؟ چون ببین راه زیادی تو زتدگیت هست.. انتخاب رشته دانشگاه ازدواج دوستای دانشگاهی

اگه الان کم کم باهاشون مخالفت نکنی و تسلیمشون بشی این زور و کنترلگریشون روت هی بیشتر و بیشتر و بیشتر میشه و این برای رشد شخصیت خودت هم مضره. مثلا من حدس میزنم تو به تنهایی نمیتونی تصمیم بگیری. مثلا دکتر میری منتظری مامانت به دکتر بگه چته. یا تو هر چیز دیگه ای.

به این فکر کن وقتی ۳۰-۴۰ سالته و پدر مادرت از دنیا رفتن تو چی داری واسه ارائه و زندگی بین ادمای بزرگسال؟ شجاعت بدست امده؟ ازادی مطلق؟ عزت نفس و قدرت انتخاب؟

شما تو سن حساس نوجوانی هستی، متاسفانه خانوادت اطلاع کافی از این دوران ندارن، ای کاش مطالعه داشتن، اما شما بدون هرچی بزرگتر بشی بری دانشگاه و سرکار مستقل تر میشی حالت بهتر میشه الان خیلی هورمونهاتون بالا پایین میشه برا همین احساس افسردگی داری، البته اگر خیلی اذیتی از این بابت حتما مشاوره و روانشناس برو، ببین به هرحال اونا پدر مادرن کارشون اشتباهه اصلا تایید نمیکنم ولی از روی نگرانی دارن این کارها رو میکنن مخصوصا بخاطر اتفاقاتی مثل خودکشی و سواستفاده جنسی که بهش اشاره کردی بیشتر حساس شدن، من خودم یک مادرم، برا یه واکسن زدن بچم جونم در میاد میگم کاش به جا دخترم به من میزدن، اون بحث خودکشی و ... اینا که واقعا قلب یک مادر رو از جا میکنه، الان بهت حق میدم حرفامو درک نکنی ، انشالله بعدا مادر بشی یاد این حرفام میوفتی گلم

شما سعی کن روی درست تمرکز کنی

خیلی سخته دوام آوردن توی این شرایط، اما مشخصه شما هم خیلی آدم مقاوم و جان سختی هستید که این شرایط غیرقابل تحمل، شما رو پخته و عاقل کرده.

اما باید واقع بین باشید، شما راهی ندارید که بتونید از خانواده بیرون برید، تنها راهش درس خوندنه. میدونم توی شرایط خیلی سختی هستید اما این رو بدونید که ما خودمون مسئول زندگی خودمون هستیم، چندین سال دیگه که بگذره و هیچ دستاوردی کسب نکرده باشید، کسی حق رو به شما نمیده و ترحم نمیکنه بابت سختی هایی که کشیدید بلکه سرزنش هم میشید که چرا تلاش نکردید تا خودتون رو نجات بدید. خودتون رو دوست داشته باشید و با خودتون مهربونم باشید بابت سختی های که کشیدید، اما تلاش تون رو هم چندبرابر کنید تا انشااللّٰه سال کنکور، نتیجه خوبی بگیرید و از وضعیتی که توش هستید نجات پیدا کنید

سخته عزیزم درکت میکنم

با درس خوندن که ایشالا مشکل ندارن؟

ازت خواهش میکنم بشین خونه درس بخون درس بخون درس بخوننننننننن

و یه رشته خفن قبول شوو و از اون خونه برو

مطمعنم اینده ی خفنی منتظرته .بهت قول میدم

سخته عزیزم درکت میکنم با درس خوندن که ایشالا مشکل ندارن؟ ازت خواهش میکنم بشین خونه درس بخون درس بخون ...

ممنونم مشکلی ندارن ولی من جون درس خوندن ندارم بابا من خیلی پیر و داغون شدم قبول کنید :)

با من حرف میزنی دهنتو ببند 🔪.....
ممنونم مشکلی ندارن ولی من جون درس خوندن ندارم بابا من خیلی پیر و داغون شدم قبول کنید :)

ببین من یکی نصیحتم میکرد اصلا گوش نمیکردم و تازه میخندیدم بهشون

ولی الان میفهمم که باید گوش میکردم به نصحیت هاشون

بهم گفتن درس بخون .( زرنگ بودم خدایی) ولی یه سری مشکلات( کرونا. عشق و عاشقی ویه سری مشکلات خانوادگی که تقریبا میشه گفت شبیه مشکلات تو بود) پیش اومد و درس رو ول کردم با اینکه علاقه داشتم بهش

اطرافیانم بهم گوشزد میکردن که درستو بخون فردا پس فردا پشیمون میشیا .منم یه گوشم در یه گوشم دروازه

الانننن بعد از سالها به غلط کردن افتادم و ادامه تحصیل دادم ولی خب دیره

درس چاره ی همه چیزه

قوی باش لطفا

میدونم الان حرفامو گوش نمیگیری ولی سالها بعد یادم میفتی

سلام. زندگیت شبیه منه. تراژیک و عجیب و غریب.

یچیزی بهت میگم. چارهی همهی حالبدیاته. راه حل همهی مشکلات دنیاست. ولی سخت ترین کار دنیاست. با اینکه زیباترین و آسونترین کار دنیا هم هست.

چارهی کارت اینه. سعی کن توش عاااالی باشی. هرکسی این کارو بکنه، کارش ردیف میشه.

هر کاری میکنی، نیت کن برای رضای خدا بکنی.

بهترین انتقام از دنیا، انجام کار برای رضای خداست

لباس پوشیدی، بگو خدایا برای رضای تو

درآوردی(حمام و سرویس و...) بگو خدایا برای رضای تو

غذا خوردی همچنین

نگاه کردی همچنین

پدر و مادرت رو خوشحال کردی همچنین

و...

نمازاتم بخون کم کم. از روزی یه نماز شروع کن اگر تا حالا نمیخوندی

قول میدم همهچی اوکی بشه

فقط محکم باش تو این مسیر و نیمهکاره ولش نکن