2777
2789
عنوان

قرص ‌ ‌

24 بازدید | 5 پست

۱۰۰ قرص چیکار میکنه با آدم؟ لطفا اطلاعات اشتباه ندید اگه کسی مشابه دیدید بگید

مهربونا لطفا برام دعا کنید رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بستگی داره چه قرصی اگر ۱۰۰ قرص رندوم برداری بخوری اگر معدت رو شست و شو بدن که هیچ وگرنه بستگی به کبدت داره که بتونه چقدر قرصا رو پاکسازی کنه و اگر بتونه زیاد قرص رو داخل خودش نگهداره کبد آسیب میبینه ولی خون پاک میمونه اگر نتونه قرص تو خون پخش میشه میرسه به مغز ممکنه باعث کوچیک شدن مغز و رفتن به زندگی نباتی بشه یعنی معلول ذهنی شدید که پوشکش میکنن هیچی متوجه نمیشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بستگی داره چه قرصی اگر ۱۰۰ قرص رندوم برداری بخوری اگر معدت رو شست و شو بدن که هیچ وگرنه بستگی به کبد ...

تو هیچ شرایطی منجر به مرگ نمیشه؟😐

مهربونا لطفا برام دعا کنید رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

تو هیچ شرایطی منجر به مرگ نمیشه؟😐

اگر قرص قوی و خاص بخوره فقط وگرنه ما مورد داشتیم ۲۰۰ تا قرص اعصاب خورده الان چند ساله پوشک میشه تازه قرص اعصابم قرص قوی بوده، باز بسته به بدنم داره ولی نه مگر میگم قرصای خاص

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...