2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی گلم . میگم میکرودرم صورت انجام دادین ؟خوب بوده ؟

میکرونیدلینگ انجام دادم و تاثیر داشته البته توی سالن زیبایی ولی قبلش حتما تحقیق کن اگر مطمئن نبودی از طرف کلینیک انجام بده چون بستگی به مواد و جنس سوزن داره تاثیرگذاریش

🩷🍬

میکرونیدلینگ انجام دادم و تاثیر داشته البته توی سالن زیبایی ولی قبلش حتما تحقیق کن اگر مطمئن نبودی ا ...

اها . اخه پزشک برای کم شدن منافذ پوست و چربی میگه خوبه بعد یه وازم ارایشی میگفت دستگاه خونگیش هست و تعریف میکرد خواستم بپرسم کسی تجربه داره. دستگاهشو بخرم یا نه ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
اها . اخه پزشک برای کم شدن منافذ پوست و چربی میگه خوبه بعد یه وازم ارایشی میگفت دستگاه خونگیش هست و ...

اره خوبه ولی قبلش نحوه ی استفادشو باید یاد داشته باشی دیگه و مراقبتای بعدش

🩷🍬

فواید استفاده از دستگاه میکرودرم پرتابل دایموند

پوست صورت نقش بسزایی در زیبایی چهره دارد. عوامل مختلفی این زیبایی را تحت‌تأثیر قرار می دهند. آلودگی هوا تغذیه‌ی نامناسب استرس و عوامل ژنتیکی روی لطافت و درخشندگی پوست تأثیر منفی می‌گذارند. علاوه‌ بر این با بالا رفتن سن و پیری ابتدا خطوط ریز و سپس چروک ایجاد میشود. کلینیک‌های زیبایی و پزشکان از روش‌های مختلفی جهت جوان‌سازی پوست استفاده می‌کنند. که یکی از معروف‌ترین آن‌ها دستگاه میکرودرم ابریژن میباشد.

این روش وظیفه‌ی لایه‌برداری سطح پوست را به عهده دارد. میکرودرم پرتابل وسیله‌ای جهت مراقبت از پوست خانگی و همچنین سالنی است. که از روش میکرودرم ابریژن استفاده می‌کند و دیگر نیازی به پودر ندارد. میکرودرم الماسه نقش خود را بر روی درم ایفا میکند. پوست را فعال، بازسازی و ساختار آن را جوان میکند.

منبع سایت رابوطب