2789
عنوان

پستونک

959 بازدید | 15 پست
الان 34 هفتمه به نظرتون وقتی نی نی بدنیا اومد پستونک بهش بدم یا نه ؟ پ
مادر شوهرم که دخترش زایمان کرده از الان هی تبلیغ پستونک میکنه واسه بچم منم میخوام اگه بده مقاومت کنم
پی کو باکس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه می خوای بدی بعد از یک ماه باید شروع کنی که گرفتن سینه رو یاد گرفته باشه هر کسی هم یه نظر داره یکی می گه خوبه یکی می گه بد من به دخترم دادم واقعا خدارو شکر می کنم چون واقعا راحتم
من خیلی مقاومت کردم که ندم ولی نهایتا بدی بهتره وگرنه دیوانه میشی

نهایتا دادم ولی به سختی می گرفت

با کلی تشویق و توی آب قند و این حرفا بهش دادم تا 3 ماهگی گرفت دیگه نگرفت

در کل پستونک نخوره انگشتاشو می خوره

الان پسر من تمام انگتاشو با هم میخوره

نهایتا از روز اول بهش پستونک بده و به حرف هیچ کس هم گوش نکن که دیوانه میشی بس که بچه بهانه میگیره
تازه پسر من اینقدر آرومه که نگو

ولی نمیشه نداد

دیروز پسرم 6 ماهه شد
برا شفا همه مریض ها دعا کنیم...
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
یه مشکل دیگه هم که داشتم پسرم مثل پسر دوستمون همش میخاست مک بزنه و از سینه ی من به عنوان پستونک استفاده می کرد و بالا میاورد

دکتر هم بهم گفت زود تر از 2 ساعت بهش شیر نده و هیچ راهی جز پستونک نبود چون بهانه می گرفت

تازه دیگه پستونکم نمی گرفت بس که نمی دادم بهش

وگرنه از 24 ساعت باید 23.5 ساعت سینت دهنش باشه

من که اینطور بودم

یعنی دقیقا 40 دقیقه سینم دهنش بود یک ربع آزاد بودم

واقعا غیر قابل تحمل بود
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
بچه منم آروم بود ولی کلا من خودم یکی از مخالفان سر سخت پستونک دادن بودم و خیلی هم با مامانم و مادر شوهرم بحث کردم و مقاومت کردم پستونک به بچه ندن

ولی نهایتا الان پشیمونم

اگر گذاشته بودم بدن الان به جای دستش پستونک میخورد

روزهای اول دوست داشت و میگرفت ولی من نزاشتم.....
دوست عزیز من پسرم اسفند 2 ساله میشه. روزهای اول خیلی گریه میکرد دائم انگشتاش تو دهنش بود همسرم پستونک سیسمونی را دراورد گذاشت دهنش و دیگه عادت کرد به پستونک. حدود یک ماه دیگه ندادم بهش عرض دو سه روز فراموش کرد. ولی در کلی خیلی کمکم کرد، من شاغل بودم روزهایی که نبودم مادرم راحتتر آرامش میکرد، خیلی وقتها که به دلائل مختلف گریه میکرد سریع با پستونک آرام میشد. تو سایتها خارجی هم که میخوندم پستونکهای ارتودنسی ضرری نداره فقط باید بعد از یک سال و نیم که دندوناش کامل میشه گرفت. موفق باشی
وقتی نی نیت بدنیا اومد خودت متوجه میشی که بدی یا نه.من به دخترم دادم و واقعا کمکم کرد.دیگران مدام بهم میگفتن نده.اینجوریه اونجوریه ولی من صلاح دیدم که بدم و به حرف هیچکی هم گوش نکردم.
من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.