2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی کنم

47 بازدید | 1 پست

عاشق یه پسری شدم بچه ساده ایه چیزی که تو پسرا کم پیدا میشه مشکل از منه قدم ۱۸۶ اون بنده خدا ۱۸۰ و پُره ولی من وزنم ۶۰ کیلو ... پسر خوبی ام هست میگه هیچی ازت نمیخوام فقط ببینمت کلا ۶ بار دیدمش از اسفند دوستیم همش قهر کردم انقد ندیدمش رابطمون چرت شد ۲۴ سالمه و سرکار نمیرم بابت همین قد و وزنم و همش خونه ام خانوادمم حساسن نمیذارن بیرون برم باید پسره رو وقتی داداشم میره مدرسه اونم روزی که بابام و مامانم نیستن ببینم آنقدر هم صدام شخمیه نکنه منو داره ایسگا میکنه چی کنم که بتونم بدستش بیارم میدونم با دختر دیگه ام ممکنه صحبت کنه چون به چی من دل خوش کنه اما چیکار کنم تا خودمو بهتر کنم؟

چرا انقدر بی اعتماد بنفسی راجع به ظاهرت؟ میدونی این هیکل لاغر و این قد رعنای تو فاکتور های مدلینگ توی امریکا و اروپاست؟ به خودت باور داشته باش دختر. پسری که تورو دوست داشته باشه هم فقط ذات و واقعیت تورو میبینه، دیدی وقتی از یه آدم متنفری هرچقدر هم جذابیت ظاهری داشته باشه برای تو زشته؟ وقتی یه نفرو دوست داری هم ظاهرش برات بیاهمیته حتی اگه خییلی خوشگل باشه هم باز برات مهم نیست. تو باید سعی کنی با شخصیت و رفتارت اونو مجذوب خودت کنی چون اینه که جرقهی عشق واقعی رو میزنه. ایناهم که میگم فکر نکن میگم چون نقصی داری، باور کن من ۱۷۵ام و آرزو و حسرت قد تورو دارم چون اگه هم قد تو بودم الان توی سوپرلیگهای والیبال بازی میکردم.. بیرون هم با اینکه پاشنه بلند مد نیست ولی بخدا پاشنه ۵ یا حتی ۱۰ سانتی میپوشم