2777
2789
عنوان

کثافتن

87 بازدید | 10 پست

وای از این حمام مشترک خوابگاهمون پیرم کرد هزار بار تذکر دادم به مسئول ببین نوار بهداشتی مصرف شدع رو می ندازن سطل اشغال حموم یا وسایل شخصی حموم اونوجور می ندازن چند بار مجبوری اشعالشونو با دستکش جمع کردم دیگه حالم از این حموم بهم می خوره چی کار کنم؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حق دارهتمیز نکن. بزار انقد کثیف بشه که صدای همه دربیاد یه فکری کنن براش. این که نشد.

منم زنگ زد با عصبانیت به مسیول گقتم والا اینجا یه خانمه هم می یاد تمیز کاری ولی بازم گاو بازی در می یارن برای اونا مهم نیست روی اونا حموم می کنن باورت می شه 🚬

حالا فرض کن من تو یه خانواده بزرگ شدم مامانم مجبور م می کرد با موی خیس اشغال و موهامو قشنگ بشورم بعد ...

واویلا

پس حق داری انقد حساس باشی

کاش مثل قدیم از این حموم ها بود آدم میتونست پول بده بره حمام کنه. سالن ورزشی ندارین توی محوطه دانشگاه که به بهونه ی استخر بری توی حمومش کارتو انجام بدی؟

واویلاپس حق داری انقد حساس باشیکاش مثل قدیم از این حموم ها بود آدم میتونست پول بده بره حمام کنه. سال ...

اونجا از اینجا بدتر خیلی وضعیتش بده اعتراص هم می کنی عمومیه می گن از این A4می خوام بچسونم که اشغالتونو جمع کنید