2777
2789
عقونت کنه نیاز به تعویض داشته باشه بعد مال من خیلی کوچیکه نمیدونم اصلا جا میشه یا نه اصلا چه جوری می ...

عفونت نمیده

ولی ممکنه بعد ده سال پونزده سال نیاز به تعویض داشته باشه که اونم ترسناک نیست

بعد حتی بترکه هم که احتمالش خیلی کمه،تو بدن پخش نمیشه چون سیلیکونیه و مثل پروتز های آب نمکی نیست

بعدشم زیر عضله برات جا میدن هرسایزی بخوای

کنیای با فضیلت.🪦🌬🌫🌧حامی حیوانات🪽اگه منو اینجا آنلاین دیدین بهم یادآوری کنین برم زبان بخونم و زندگیمو جمع کنم،ممنون. Learning🇺🇲🇷🇺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟ خودت داشتی؟

همه اطلاعاتی که دادم درسته

چون به همه چیز خودم ایراد میگیرم و درمورد همه عمل ها تحقیق میکنم

ولی خودم پروتز یا هیچ عمل دیگه ای ندارم

هرکس هم از دوستام جراحی کرد میگه عمل راحتی بود سریع مرخص شدن و اینکه فقط بالا بردن دستاشون دردناک بود

کنیای با فضیلت.🪦🌬🌫🌧حامی حیوانات🪽اگه منو اینجا آنلاین دیدین بهم یادآوری کنین برم زبان بخونم و زندگیمو جمع کنم،ممنون. Learning🇺🇲🇷🇺
شما انجام دادین؟ درد بعدازعملش چه جوریه ؟

نه انجام ندادم

هرکس هم از دوستام جراحی کرد میگه عمل راحتی بود سریع مرخص شدن و اینکه فقط بالا بردن دستاشون دردناک بود

اولاشم یکم حس میکنی یچیز اضافی تو بدنته

و راه رفتن و نشستن که باعث میشن پروتز به رد بخیه فشار بیاره دردناکه و راه حلش سوتین طبیه که کاملا این دردو از بین میبره

بدن با بدن فرق داره البته ولی با قرص مسکن اوکیی

اتفاقا خیلی قشنگیه کوچکخیلیمن اوایل ۶۵ بود بعد از دوتا شیردهی شدم ۹۰افتضاح هست گردن آدم درد میگیره د ...

من همش میترسم همسرم بهم ایراد بگیره اوایل خواستگارامو هی به خاطر همین رد میکردم لباساهم توتنم زیاد قشنگ نیس چه جوری از این سایز به ۹۰رسیدین

من همش میترسم همسرم بهم ایراد بگیره اوایل خواستگارامو هی به خاطر همین رد میکردم لباساهم توتنم زیاد ق ...

چاق شدم نزدیک به ۳۰ کیلو وزن اضافه کردم

بعد هم دوتا بارداری و شیردهی

اما من که تجربه دوتاش دارم میگم کوچک خیلی بهتره خیلی بهتر

واضح بگید دق مرگ شدم نمیفهمم منظورتون چیه🤣

سلطنتی کوچولوعه

نه خیلی صاف

کوچیک ، سربالا ، خوشگللل

😂😂😂

متهعد به حاجیمون💍😌🎀Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
سلطنتی تو ایران طرفدار نداره اون اروپاس

والا دوس پسر من بزرگتر از ۷۵ رو بدش میاد

متهعد به حاجیمون💍😌🎀Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•