2777
2789
برا من فقط پروتز جوابگویه که میترسم

از چیش میترسی عملش فقط ۳۰ دقیقه ست

بی عوارض ترین عمل هم هست

پایین سینه رو یه برش کوچیک میدن و سیلیکون رو وارد بدن میکنن و بخیه میزنن

همش همینه

کنیای با فضیلت.🪦🌬🌫🌧حامی حیوانات🪽اگه منو اینجا آنلاین دیدین بهم یادآوری کنین برم زبان بخونم و زندگیمو جمع کنم،ممنون. Learning🇺🇲🇷🇺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اولم گرد بود کوچیک نبود ۷۵ بود آره بعد دیدم بزرگ شده من همینجوری ماساژ دادم دیگه چجوری توضیح بد ...

منم همین سایزم

روش خاصی داره تو نت بزنم؟

روغنم میزدی؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

باید عمل کنم ولی از عوارضش میترسم اینکه عفونت کنه بترکه یا هرچیز دیگه

ترکیدنش ک امکان نداره از نظر پزشکی

قرار نیس ماشین از روشون رد شه ک

عفونت مواظب باشی جای معتبر انجام بدی عملو ن فقط شنیدم دردش برا 2 روز زیاده

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. دوست دارم درمورد فیلم ها حرف بزنم اگه کسی هم دوست داره باهم در مورد فیلم ها حرف بزنیم 🫀🐮

خاعککککک بر سرشون اینا جای مغز با ک شون فکر میکنن

🤣🤣واقعا هم همینه

خنده. داره برام اگخ یه مرد وقتی زن میبینه نمیتونه خودشو کنترل کنه پس چرا حکومت کشورها رو دستشون میدن؟

رهی صدام کن سیسی

از چیش میترسی عملش فقط ۳۰ دقیقه ستبی عوارض ترین عمل هم هستپایین سینه رو یه برش کوچیک میدن و سیلیکون ...

عقونت کنه نیاز به تعویض داشته باشه بعد مال من خیلی کوچیکه نمیدونم اصلا جا میشه یا نه اصلا چه جوری میخوان جاکنن

نه چرا دوست داری بزرگ ش مناسبع

آره من میخوام اندازه مال کایلی جنر بشه😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

همه یه جور نیستن مرد فوق با اراده هم داریم

ببین در اصل به اراده ربطی ندارع آدمیزاد یه بخشی از مغزش به کنترل همچین چیزایی برمیگرده

منتهی چون تو جامعه فرهنگ سازی شده زن ستیزی و بدن زن رو جنسی میبینن و به مردها گفته شده پوشش زن ها بده باعث تحریکتون میشن اونا هم فک کردن حق هر غلطی رو دارن

وگرنه میتونن کنترل کنن خوبم میتونن

رهی صدام کن سیسی