2777
2789
عنوان

عمل بینی

39 بازدید | 15 پست

دلم میخواد بینیمو عمل کنم ولی مامانم میگه چون دندوناتو ارتودنسی کردی. دیگه نمیتونم پول بدم بینیتو عمل کنیی.😭😭

کااش میگفتم اول بینیمو عمل کننن💔

بزار عکس دماغتو

منم یکی از تاپیکام گزاشتم عکس دماغمو دوست داشتی برو ببین نظرم بده چطوره میخوام عمل کنم منم

و اگر روزی تصمیم بگیرم تورا نبینم ، به خدایی که میپرستی قسم ؛ روی مژههایم هم بنشینی تورا نخواهم دید . . .

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای مامانتو درک میکنم 😂 ولی خب ارتودنسی که یه خرج مهم بوده، قرار نیست چون الان پول عمل بینی جور نیست حسرت بخوری که چرا اول اون یکی رو انجام ندادی 😭

منم اگه جای تو بودم فعلا عجله نمیکردم یه مدت پول جمع میکردم و وقتی شرایطش شد میرفتم برای عمل. اتفاقاً برای بینی خیلی مهمه از روی عجله فقط به خاطر اینکه زودتر انجامش بدی دکتر انتخاب نکنی...

من خودم وقتی بالاخره تصمیم گرفتم عمل کنم، پیش دکتر بشارتیزاده رفتم و چون طبیعی میخواستم، نمونهکاراش خیلی به سلیقهم میخورد. حدود دو سال و خوردهایه گذشته و از نتیجهم راضیم...