2777
2789
عنوان

اکس همکلاسی

81 بازدید | 7 پست

اول از همه نیایین بگین وای نباید اینکارو میکردییی چون خودن به اندازه کافی ناراحتم

خب من دانشجوعم وقتی مجازی بودیم با یکی از همکلاسیام در ارتباط بودیم کم و بیش تا ابنکه قبل شروع دانشگا همین چند روز قبلش دیگه ازم خواست بیشتر اشنا بشیم منم قبول کردم

بعدش رفتیم بیرون و اومد دنبالم و من چون اولین بارم بود با یه پسری بیرون میرفتم خیلی معذب بودم اونم به شوخی هی نیشگون میگرفت و اینا و گفت تشنمه منم گفتم خب منم تشنمه ولی چیزی نگرفت البته گفت که اگه جایی مدنظرته بریم گفتم ن نیست خلاصه شب شد گفتم فکنم مناسب هم نباشیم از رفتارات خوشم نیمد اونم گفت منم دقیقا همینطور و چتو دوطرفه پاک کرد بعد توی دانشگا ک دبدمش گفتم عجب اشتباهی کردم و از قیافش خوشم اونده و اینا رفتم بش گفتم ک من فک میکنم زود تصمیم گرفتم اگ مایلی ی فرصت دیگ بدیم بهم گفت ن فکنم باید بیخیالش بشیم فک نکنم درست بشه اونم از ساکت بودن من بدش اومده بود

خلاصه هروقت تو دانشگا میبینمش میمرم و زنده میشم خیلی حالم بده😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره متاسفانه

ولش کن روی خودت تمرکز کن که پیشرفت داشته باشی و رشد کنی خودش پشیمون میشه

خودتو با این چیزا اذیت نکن

این آدما برای زندگی نیستن دنبال یکی هستن وقت بگذرونن چند وقت بعدم یکی دیگه

ناراحت نباش عزیزم

ولش کن روی خودت تمرکز کن که پیشرفت داشته باشی و رشد کنی خودش پشیمون میشهخودتو با این چیزا اذیت نکن ا ...

اره فکنم برا خوش گذرونب میخواست منو بعد همش ازم تعریف میکرد که وای چقد ناز و خوشگلی خوش استایلی قدت بلنده منم خیلی خوشم میومد از توجهش

بعدش اون سرکلاس اصلا و ابدا براش مهم نیست مثلا با دخترای دیگه صحبت عادی میکنه یا نگاهشون میکنه بعد من خیلی اذیت میشم😔بعد امروز انقد دیگه نمیتونستم تحمل کنم و حالم بد بودش زودتر از کلاس اومدم بیرون نمیدونم چجوری باید فراموشش کنم و حالم خوب بشه

من حتی بهش گفتم ازت خوشم اومده ولی هرطور راحتی اونم فقط گفت ممنونم🥲واقعا نابودم