2777
2789
عنوان

نگید حسودممم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 47 پست
ببخشید میگم ولی وکیلا واقعا ادمای جالبی نیستن حالا بعدا متوجه میشه چرامن خودم ببینم یکی وکیله فرار م ...

اخه دلیلی نداره هی بگن یه بار دو بار همش می گفتن 🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا خواستگار نمی خوام🤣 ولی دوست ندارم همش منو مقایسه کنه با دخترش

خب بیجا میکنه مقایسه میکنه توام از الکی با مادرت هماهنگ کن بگو خاستگار وزیر برام اومد ردش کردیم حالا فک میکنه دخترش چ تحفه ایه😂😑

نه اتفاقا من حس میکنم ب شوخی گفته😂حال کردم با جوابشوقتی خودت شوخی کنی دیگ بقیه نمیتونن این موضوع رو ...

خودمم خندم گرفت از جوابش ولی بعضیا گاون میرن همین حرفشو همه جا جار میزنن😂😂🤦♀️

دیر فهمیدم که جای شاه ماهی برکه نیست ..

زر میزنه هااا خاله منم همینهجالبه انقدر سنگ یکیو به سینه میزد انقدر پز میداد از طرف رو دیدیم از پرسی ...

اینم اینجوریه هر سال یه شایعه می سازن دختره می گفت پسر دایی منو می خواد یه بار به شوخی گفتم مگه ما عین خواهرت نبودیم پس چرا روی فلانی کراش داری دو ساعت قسم می خورد می گفت من حتی بخاطر مادرش باهاش حرف نمی زنم🤣

اخه دلیلی نداره هی بگن یه بار دو بار همش می گفتن 🤣

میدونی بعضیا اینو میگن از سر این که دلشون میخواسته تو هم خواستگار داشته باشی

یجور حسودیشون شده اونا

ولی تو اینو بهشون بگو بگو خواستگار به کیفیته نه کمیته🗿

هزاران نفرم بریزن دم خونت

تهش یه نفر میشه ادم زندگیت

خدا خوشبختت کنه

خدا همون یه نفرو بده بهت که جای صد نفرو برات پر کنه

خب بیجا میکنه مقایسه میکنه توام از الکی با مادرت هماهنگ کن بگو خاستگار وزیر برام اومد ردش کردیم حالا ...

نه همه می دونن یه بار یه پیر زنه گفت دختر از فلانی بهتر کی می خواست بیاد سراغت که نه گفتی گفتم منتظر مرحوم شوهرت بودم که عمرش به دنیا نبود از فلانی هم رعنا تر بود یعنی همه فرار کردن پیر زنه لال شد

میدونی بعضیا اینو میگن از سر این که دلشون میخواسته تو هم خواستگار داشته باشییجور حسودیشون شده اوناول ...

همه می دونن من هدفم خواستگار نیست اینجوری می گه تا دخترش به چشم بیاد و منو پله کنه 🥲

همه می دونن من هدفم خواستگار نیست اینجوری می گه تا دخترش به چشم بیاد و منو پله کنه 🥲

ببخشید میگم ما ایرانیا یه فرهنگ بدی که داریم فکر میکنیم خواستگار داشتن خیلی مهمه😞حتی تعداد خواستگار یا شغل خواستگار رو مهم میدونیم و یا طرف خواستگار میخواد داشته باشه که فرداش بره بقیه جاها پر کنه بگه اره فلان کس اومد جواب رد دادم متاسفانه این چیزارو مهم کردن

تو اصلا بهشون دقت نکن،مهمترین چیز تو زندگی تو اینه که یه ادمیو خدا سر راهت بذاره که باهاش پیوند ابدی داشته باشی

اینا همش حرف میزنن چشم و هم چشمی ایجاد میکنن که بقیه رو اذیت کنن

تونستی بعضی وقتا برو یه گوشه اهنگ گوش کن که حرفاشونو نشنوی یا بگو من هدفای خودمو دارم و اولویت ازدواج جز اولویت اولم نیست