2777
2789
عنوان

کدوم پیراااا

27 بازدید | 5 پست

هوشبری

مامایی

رادیو

پرستار

اتاق عمل

دلیل هم بگین

من خودم مامایی میگم بره خواهرم چون همیشه کار هستش مطب هم میتونی بزنی تا دکتری و کلا پیشرفتش بیشتره

تا دکتر زنان هست کی میره پول بده مطب ماما

از شما بابت اینکه نظرتون مخالف نظر منه ولی برای اینکه وارد بحث و جدل نشیم ریپلای نمیکنی متشکرم💕.مذهبی نیستم و با خانوم های مذهبی که عقیده مشترک نداریم حرف مذهبی مشترک هم نداریم لطفا دست از ارشاد و راهنمایی بنده بردارید🙏.نسبت به تمام آقایون گارد دارم نه ریپلای کنید نه درخواست بدید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دکتر زنان هست کی میره پول بده مطب ماما

اینجوری نگو

من خودم با یه پرستار صحبت کردم

گفت فلان بیمارستان همه ماما هستن حتی میتونن کارهای بخش بو کنن

ماما خیلی زیاد تره و کارش بیشتره

دکتر زنان هم کل تخصصش مروبط به بچه و زایمان نمیشه

درسته بگیم چون پولش بیشتره کی میره پیش دکتر زنان؟

اینجوری نگو من خودم با یه پرستار صحبت کردم گفت فلان بیمارستان همه ماما هستن حتی میتونن کارهای بخش بو ...

شماها مشورت دادن بهتون نیومده نظر میپرسید بعد حرف خودتونو میزنید.من خودم مهندسی پزشکی یه بیمارستان بودم تا دوماه پیش دیگه خودم همه چیز رو از نزدیک دیدم فاز دانای کل میگیرید.تا بوده و بوده هم توی اشناها و دوستام و هرکی ک بوده هیچکس پیش ماما نرفته همه دکتر زنان

درضمن بیمارستان اگه کمبود نیروی پرستار داشته باشه از پرستار و اتاق عمل و هوشبر و ماما و بهیار و کمک بهیار حتی دانشجوهای پیراپزشکی ها همه میرن بخش کار میکنن لازم نیست حتما ماما باشی.

از شما بابت اینکه نظرتون مخالف نظر منه ولی برای اینکه وارد بحث و جدل نشیم ریپلای نمیکنی متشکرم💕.مذهبی نیستم و با خانوم های مذهبی که عقیده مشترک نداریم حرف مذهبی مشترک هم نداریم لطفا دست از ارشاد و راهنمایی بنده بردارید🙏.نسبت به تمام آقایون گارد دارم نه ریپلای کنید نه درخواست بدید.

شماها مشورت دادن بهتون نیومده نظر میپرسید بعد حرف خودتونو میزنید.من خودم مهندسی پزشکی یه بیمارستان ب ...

با توجه به امضاتون شما حق نظر دادن تو هیچ تاپیکی رو ندارین مخصوصا تاپیک هایی که راجب آینده و زندگی آدم هاست

چون جنبه مخالفت و نه شنیدن رو ندارین

تخصصی هم در این زمینه ندارین چون باید بدونین که دکتر زنان و ماما خیلی تفاوت بینشونه !

من خواهرمم امسال زایمان کردن وقتی هم پیش دکتر زنان میرفتن یه سری چیزا رو میگفت در عهده من نیست و به ماما باید مراجعه کنید

در ضمن اینم باید بدونین وقتی وارد علوم پزشکی میشین هیچ وقت نمیزارن بیکار بمونی ، و اگه بیکار باشی حتی شده تو بخش کار میکنی ! این دقیقا میشه تایید جمله اخرتون

پس لطفا راجب بیکاری حرف نزنید