anahita_ft مدیر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 316 عنوان پد نیپل | مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 46 پست سلام کسی تا حالا طولانی مدت استفاده کردهنمیافته و اینکه اطمینانی هست تو مهمونی بزنم امروز | 14:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anahita_ft مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 316 من داشتم ولی الان یادم نیست کجاست مدت طولانی بود اوکی بود حالا شاید بستگی داره به مارکش با تحرک و عرق کردن نمیوفته ؟
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 8217 نه عزیزمزیر لباسم نمیخوام سوتین ببندمولی میترسم عرق کنم چسبش شل بشه از کجا باید گرفت؟ وای اتفاقا من تابستون ب همچین چیزی فکر میکردم بخاطر گرما فکر نمیکردم باشه!! اگه جوابتو ندادم یعنی ذررره ای هم نظرت برام ارزش نداشته همون "فاقد ارزش پاسخگویی" ، حتی اگه از روی ضعف توهینم کرده باشی .🍁🌱
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 8217 جای سوتین میخوام استفاده کنم دیگه یچیز سیلیکونی گرد که میچسبونی روی نوک سینه چسبش محکمه؟ موقع کندن پوستو نمیکنه؟ اگه جوابتو ندادم یعنی ذررره ای هم نظرت برام ارزش نداشته همون "فاقد ارزش پاسخگویی" ، حتی اگه از روی ضعف توهینم کرده باشی .🍁🌱
anahita_ft مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 316 از مزایای نیپل مسطح یکیش اینه که این چیزا لازم نیست😐😂والا میگن نمیفته ومحکمه دیگه اره خوبه ولی یک حسن داره بجاش موقع شیر دادن اذیت میشی دیگه
anahita_ft مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 316 چسبش محکمه؟ موقع کندن پوستو نمیکنه؟ نه خوبه من نگران افتادنش هستم
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 8217 نه خوبه من نگران افتادنش هستم اگه بیفته ک دیگه ضایعس اگه جوابتو ندادم یعنی ذررره ای هم نظرت برام ارزش نداشته همون "فاقد ارزش پاسخگویی" ، حتی اگه از روی ضعف توهینم کرده باشی .🍁🌱
anahita_ft مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 316 اگه بیفته ک دیگه ضایعس همون دیگه منم لباسم خیلی نشون میده چون بزرگم هست نیپلم
f8228 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 468 نه خوبه من نگران افتادنش هستم عزیزم اگه از اینایی که انگار ژله ای هستن و رنگ پوست میگی من برای عروسی خریدم که استفاده کنم میخواستم گریه کنم انقد که میوفتاد😑😑خودمو فحش دادم که چرا انقد پول دادم بابتش
anahita_ft مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 316 جالبه من ندیده بودم ولی متاسفانه فکر نکنم واسه من کاربردی داشته باشه چون سینه هام خیلی بزرگن عزیزم برای منم خیلی بزرگن هم سینه هام هم نیپلم ولی ربطی نداره میشه استفاده کرد
anahita_ft مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 316 عزیزم اگه از اینایی که انگار ژله ای هستن و رنگ پوست میگی من برای عروسی خریدم که استفاده کنم میخواستم ... اره رنگ پوست هست ژله اینمیدونم چسبی هم داره یا نه ولی بعید میدونم چسبی برجستگی رو بپوشونه
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 8217 عزیزم برای منم خیلی بزرگن هم سینه هام هم نیپلم ولی ربطی نداره میشه استفاده کرد عه خب سینه بزرگ بدون سوتین بد واینمیسته؟! اگه جوابتو ندادم یعنی ذررره ای هم نظرت برام ارزش نداشته همون "فاقد ارزش پاسخگویی" ، حتی اگه از روی ضعف توهینم کرده باشی .🍁🌱
shooshoomahi عضویت: 1405/04/22 تعداد پست: 506 اره رنگ پوست هست ژله اینمیدونم چسبی هم داره یا نه ولی بعید میدونم چسبی برجستگی رو بپوشونه چسب قطره ای بزن جفت شیش
انرژیـمثبت96 عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1357 از مزایای نیپل مسطح یکیش اینه که این چیزا لازم نیست😐😂والا میگن نمیفته ومحکمه دیگه موقع شیر دادن بچه خیلی اذیت میشی البته اگر در آینده خواستی شیر بدی هر روز دنبال یه فرصت تازه برای خلق نسخه ای بهتر از خودم هستم.
anahita_ft مدیر استارتر عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 316 عه خب سینه بزرگ بدون سوتین بد واینمیسته؟! افتادگی ندارم من اصلانوکش مشکل ایجاد نکنه کافیه