2777
2789
عنوان

بارداری شیمیایی...

469 بازدید | 36 پست

دوستان کسی بوده تجربشو داشته باشه؟؟

بعد بتاتون چقدر بوده که بعدش پایین اومده؟؟

من چند روز پیش متوجه شدم باردارم و دو هفته دیگه میرم سونو قلب... ولی یه استرس بیخودی گرفتم همش میگم نکنه الکی باشه یا مثلا بارداری شیمیایی باشه اونم به خاطر تاثیر نی‌نی سایته چون خیلی از تجربیات دوستان رو دیدم انواع نگرانیهارو دارم 

بتام ۳۷۵ بود که به نظر دکترم خیلی خوبه ولی خودم تو تنهایی با خودم خیلی فکر و خیال میکنم😔😔😔

خدایا شکرت

امان از این فکر وخیال که داره ما خانوما رو دور از جون نابود میکنه

عزیزم نگران نباش انشالله دو هفته دیگه صدای قلبشم میشنوی به سلامتی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترسیدم دیوونه .چرا دنبال استرس میگردین واسه خودتون آخه من حامله شم اصلا نی نی سایت نمیام 

سلام معصومه جون چیکار کنم همش خونه تنهام و حسابی بیکارم حوصلم سر میره همش فکرو خیال میکنم

خدایا شکرت
سلام معصومه جون چیکار کنم همش خونه تنهام و حسابی بیکارم حوصلم سر میره همش فکرو خیال میکنم

بشین با عروسم دوتایی بازی کنید حوصلت سر نره خوب تو که خدا رو شکر بچه داری سرتو گرم کن .آخه این چه فکر و خیالاییه ناراحتم کردی 

هنوز چند روزی داشتم به پری که آز دادم 

خوب عالیه دختر انشالله که صدا قلبشو هم میشنوی الکی استرس نداشته باش تازه اولشه زوده برا حرص و جوش

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  
بشین با عروسم دوتایی بازی کنید حوصلت سر نره خوب تو که خدا رو شکر بچه داری سرتو گرم کن .آخه این چه فک ...

عروست دختر خوبیه کاری به کار من نداره منم اصلا حوصلشو ندارم ترجیح میدم ساکت یه گوشه واسه خودش بازی کنه

خدایا شکرت
خوب عالیه دختر انشالله که صدا قلبشو هم میشنوی الکی استرس نداشته باش تازه اولشه زوده برا حرص و جوش

تا برم سونو مطمئنم دیوانه میشم دوستم میگفت بارداری دوم خیلی استرسش بیشتره ولی من باور نمیکردم الان دیگه بهم ثابت شد😤

خدایا شکرت
عروست دختر خوبیه کاری به کار من نداره منم اصلا حوصلشو ندارم ترجیح میدم ساکت یه گوشه واسه خودش بازی ک ...

ای تنبل البته منم یه مدت خیلی با پسرم بازی نمیکنم شرایط روحیم تو دو سه ماه گذشته زیاد خوب نبود .خوب بازی کردن با اون طفل معصوم بهتر یا فکر و خیالای ترسناک 

ای تنبل البته منم یه مدت خیلی با پسرم بازی نمیکنم شرایط روحیم تو دو سه ماه گذشته زیاد خوب نبود .خوب ...

باور کن اصلا حوصلشو ندارم قبلا باهاش بازی میکردم ولی تازگیا اصلا میاد دور و برم اعصابم میریزه به هم طفلک میاد بغلم کنه یا منو ببوسه ولی دعواش میکنم و طفلک میره پی بازیش

خدایا شکرت