2777
2789
عنوان

14 تا سکه

80 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من خواستگارم گفته 14 تا سکه برا مهریت و نظر خودم اینه 14 تا کمه دختر باید یه پشتوانه داشته باشه خدای ناکرده اگر بعدا مشکلی داشتیم با این وضعیت اقتصاد 14 تا سکه هیچی نمیشه و رک بهم گفت بیشتر از 14 تا نمیتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق طلاق و تحصیل و غیره برات مهم نیست؟

من سه دونگ خونه میگیرم

با فکر کنم ۵ تا حق

هنوز عقد نکردیم

من فقط یک بار زندگی می کنم ؛ و فکر می کنی که آن را هدر می دهم تا به تو ثابت کنم آدم خوبی هستم ؟ خیر ! من شیطانم، دور بمان.

نزدیک به چهار میلیارد میشه

چه جوری چیزی نیست

مگه با مهریه ازدواج میکنید اخه که زیاد باشه یا کم باشه

مهریه هیچوقت پشتوانه نبوده

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

من برعکس بقیه مهریه بالا میپسندم.اصلا هم حس کالا بودن بهم دست نمیده...بیاد و اون مرد ۲ روز دیگ پشیمون شد و بخواد آدمو طلاق بده دست از پا دراز تر برگردم؟

این فاز مهریه پایین با قوانین کشور ما که همه چی به نفع آقایونه همخوانی ندارد

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

کلا ۱۴ تاش قانونیه

۷۰۰ تا هم داشته باشی ۱۴ تاش بیشتر قانونی نیس

یکی از اقواممون ۸۰۰ تا سکه مهرش بوده الان ک شوهرش طلاقش داده دولت گفته فقط ۱۴ تارو بهش بده

بنظرم تو ۱۴ تا سکه رو اوکی بده و حق طلاق و خارج از کشور و درس و کار کردن و اینا رو بگیر ازش و همچنین ۱ یا ۲ تا خونه

چو ایران نباشد تن من مباد..از نسل گردآفرید..!