من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اینایی که پودر آماده میگیری خراب میشه؟زیاد هم نمیزنی؟
عزیزم من پارسالم چند بار خرابیو داشتم ولی من بیشتر اونایی که مبینم که خوب میشد ولی امسال چند بار که پختم بد شد و تا جایی که یادمه مایع رو درست میکردم سفت میشد
بنظرم پودر کیک آماده استفاده نکن خودت درست کنی بهتره
عزیزم من پارسال دو بار یه چیز من در اوردی پختم یکیش با ارد سنگک بود اون یکی هم با با ارد بسته بندی بود که خوب نشد چون من در اوردی بود ولی با پودر میپختم خوب میشد
سلام. بله میشه من تا حالا پختم بدون فر و همزن. بعضی کلیپ های آشپزی میگن این کیک فر و همزن نمیخواد. تو هوای سردم میشه روی بخاری پخت. در هوای گرم هم میشه با دو قابلمه و سنگ پخت (یه قابلمه کهنه پر از سنگ و یک قابلمه روی سنگ ها روی گاز) ولی دردسر داره و من امتحان نکردم.
اینجا مورچه خانم تنها در جستجوی گفتگویی منطقی و بهره مندی از تجربیات شماست. از توهین، حواشی، دوقطبی و بحث های بی حاصل به دورم. چرا که معتقدم کلام نیکو آینه شخصیت است. لطفا با کلام محترمانه حرمت گفتگو را نگه داریم. سپاس از درک شما.