2777
2789
عزیزم من پارسال به یه دلیلی از اذر تا اسفند کیک و پن کیک میپختم و خوب بیشتر کیک هام خوب ممیشد ولی چن ...

بکینگ پودرت خراب نیست؟

اندازه مواد رو با دقت میریزی؟

آرد قنادی میگیری یا از نونوایی؟

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را...✨✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینایی که پودر آماده میگیری خراب میشه؟زیاد هم نمیزنی؟

عزیزم من پارسالم چند بار خرابیو داشتم ولی من بیشتر اونایی که مبینم که خوب میشد ولی امسال چند بار که پختم بد شد و تا جایی که یادمه مایع رو درست میکردم سفت میشد

عزیزم من پارسالم چند بار خرابیو داشتم ولی من بیشتر اونایی که مبینم که خوب میشد ولی امسال چند بار که ...

بنظرم پودر کیک آماده استفاده نکن

خودت درست کنی بهتره

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را...✨✨

بنظرم پودر کیک آماده استفاده نکن خودت درست کنی بهتره

عزیزم من پارسال دو بار یه چیز من در اوردی پختم یکیش با ارد سنگک بود اون یکی هم با با ارد بسته بندی بود که خوب نشد چون من در اوردی بود ولی با پودر میپختم خوب میشد

سلام. بله میشه من تا حالا پختم بدون فر و همزن. بعضی کلیپ های آشپزی میگن این کیک فر و همزن نمیخواد. تو هوای سردم میشه روی بخاری پخت. در هوای گرم هم میشه با دو قابلمه و سنگ پخت (یه قابلمه کهنه پر از سنگ و یک قابلمه روی سنگ ها روی گاز) ولی دردسر داره و من امتحان نکردم.

اینجا مورچه خانم تنها در جستجوی گفتگویی منطقی و بهره مندی از تجربیات شماست. از توهین، حواشی، دوقطبی و بحث های بی حاصل به دورم. چرا که معتقدم کلام نیکو آینه شخصیت است. لطفا با کلام محترمانه حرمت گفتگو را نگه داریم. سپاس از درک شما.