2777
2789
عنوان

خشک مغز ها

99 بازدید | 13 پست

احساس میکنم بعضی هاتون با 50 یا 60 سال سنین با عقیده های 100 سال پیش بزرگ بشین تورو خدا...

لازم نیست اگه یه عقیده و نظری مخالفتون بود هعی اون دکمه تعلیق رو بزنین عین این بچه ها اگه فکر میکنین درست نیست بحث کنین دربارش و سعی کنین طرف رو متقاعد کنین اون دکمه تعلیق برای چیزای جنسی و سیاسیه در حالی که من در مورد ارزش انسان ها داشتم اصلا بحث میکردم...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کلا سخت نگیر نی نی سایته من یکبار یه کسی خیلی بهم تو دنیای واقعی توهین کرد عصبانی شدم اومدم نی نی سایت تعریف کردم تو متنم کلمه ( گوه) بود بی ادب نیستم از شدت عصبانیت یلحظه کنترلم از دستم رفت یعنی خوب کلا متن و بحث و رو گذاشته بودن کنار گیر داده بودن تو چه بی ادبی چطور قراره مادر بشی و ...

من خودم بخدا قبول داشتم حرف زشتی زدم ولی بعضیا اینجا انگار قدیسه هستند نه حرف زشتی تو عمرشون زدن و نه توهینی کردن انگار معصومن خدایا توبه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

در مورد چی بود تاپیکتون؟

گفتم اگه یه زن ارزشش به رابطه جنسی با کسی داشتن نیست که هی میان سرزنشش میکنین یا توهین میکنین بهش نگفتم این کار درسته فقط گفتم اگه اشتباهی انجام داد نیاز نیست توهین بشنوه چون ارزش یک انسان به شخصیت و بدن و علم و دانش و ذاتشه نه بدنش

وای منم ۴۰ سالمه ربطی ب سن نداره عقده دارن بعضیای تاپیک در مورد خواننده زدم تعلیق شدم

نه بحثم اصلا به سن نبود منم خودم نزدیک 40 هستم میگم هنوز بچن با این رفتاراشون

نه بحثم اصلا به سن نبود منم خودم نزدیک 40 هستم میگم هنوز بچن با این رفتاراشون

واقعا

گاهی فکر میکنم نی نی سایت چقدر دنیای عجیب غریبی داره😂

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی