2777
2789
عنوان

زن اول

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست
پس مشکل از خودش بوده ک بیچاره زنه فرارکرده وگرن هیچکی از بچش نمیگذره

اره بابا میگف نذاشته ی تارموش بیاد بیرون همشم با چادر با اینکه خانواده دختره پولدار بودن بهترین جهیزیه باباش خونه داده کمک کرده بهشون باز قدر ندونسته

دیگ اونم دفاع کرده از خودش اونم گفتش زبون دراز

خو چرا یادش بیوفته مثلا

چون اونم جزی ازگذشته وزندگیش بوده خوب یابد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

انشالله که سلامت باشی عزیزم و خوشبخت بشیولی پرخاشگری چیزی نیست که کامل بشه کنار گذاشتفقط تا حدی میشه ...

اره کلا تربیتش خراب بوده دیگ ذاتشم همینه

مثلا از پدرم شارژ گرفتم

چ دلیل داره اعصابش خراب بشه فکر بد بکنه

غلط میکنه ب خوشی فگ کنه😂الان ایقد بدبختی داره ک ب الان فک میکنخ

الان دخترش پیش مادرشه یاشما

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره کلا تربیتش خراب بوده دیگ ذاتشم همینهمثلا از پدرم شارژ گرفتم چ دلیل داره اعصابش خراب بشه فکر بد ب ...

بله دقیقا شوهر سابق منم بخاطر خونوادش اینجوریه و از پدرش الگو گرفته

چن وقتیه میرم مشاوره و بهم گفت اینا دیگه جزئی از شخصیتشه و تغییر نمیکنه

مراقب خودت باش

بله دقیقا شوهر سابق منم بخاطر خونوادش اینجوریه و از پدرش الگو گرفتهچن وقتیه میرم مشاوره و بهم گفت ای ...

اره پدرش دست بزن داشته زنشو میده جلو بچه هاش اینم یاد گرفته فک میکنه با فوش و کتک زن میفهمه

دیگ الان ک پدرش پیر شده فهمیده اشتباه کرده

چ فاییده هزار ک بخونه ب گوش پسرش خیلی کم کم اگ درست بشه

اره پدرش دست بزن داشته زنشو میده جلو بچه هاش اینم یاد گرفته فک میکنه با فوش و کتک زن میفهمهدیگ الان ...

آره دقیقا همینطوره چقدر اینا شبیه همن

من الان از دیدگاه زن اول همسرت میتونم یه حرفی بهت بزنم

اون الان نگران تو و بچته چون میدونه که چه خطری در کمینه

نسبت بهش گارد نداشته باش و هیچ وقت اونو واسه خودت به تهدید نبین، اون هرگز به برگشتن به شوهرت حتی فکر هم نمیکنه

امیدوارم هیچ وقت نیازت نشه ولی اگر روزی ازین زندگی خواستی بری مطمئن باش اون حتی کمکت هم میکنه چون همدردته

شوهرت هم به اون زن حسی نداره چون اینجور مردا اصلا مثل ما اهل عشقو دوست داشتن نیستن، هر جایی که منطقشون بهشون بگه میمونن