2777
2789
عنوان

زن اول

327 بازدید | 30 پست

من شوهرم یه بار زندگی ناموفقی داشته و بچه داره ازش دختر

ولی ب شدت از اون خانم متنفره چون خیلی بلا سرش اورده

بعد من تو ذهنم بعضی وقتا میگم یعنی عاشقش بوده سنشون کم بوده شوهرم۲۱ بوده اون۱۹

دوس داشتن ک میدونم بوده باید باشه ولی میگم مثلا هنوزم ب خاطرات فک میکنه

فکر کردن بهش خیانته بنظرتون

یا جزعی از گذشته هست همیجوری ب ذهنش بیاد

بخوای نخوای یادش میفته طبیعیه مخصوصا ک بچه ام دارن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من معتقدم به مردی که زن طلاق داده نباید شانس دوباره داد

چون میدونم شوهر سابق خودم در کنار هیچ زنی خوشبخت نمیشه

و بله قطعا اونم ادعا میکنه از من متنفره و خیلی بلا سرش آوردم ولی این حقیقت نداره

دست بزن شدید داره

نه فکر نمیکنهتو این شرایط آدما انقدر دغدغه دارن که وقت ندارن به گذشته فکر کننمگه اینکه ببینن و یادشو ...

اهوم واقعانم دوسم داره خدایی بارها با اینکه بحث دعوا داشتیم ولی نذاشته برم

دوست داشت باهاش میموند دیگخاطرات هم بیاد خاطرات تلخ میاد و دوباره حسش بد میشه

اره چون مثلا بعضی وقتا ک جوابشو میدم فک میکنه زبون درازی میکنم میگ اونم ایجوری بود همتون مث همید از بدی میگ😂

همیشه بدی طرف زودتر یادمون میره تا خوبی و خاطرهای خوب چون ذهن ناخودآگاه نمیخواد بپذیره اون بد بوده و مطمین باش که فک میکنه گاها ولی تو سعی کن اینقدر غرق در خوبی داشته باشیش که فکرم نکنه

من کاربر hedeyhhhhh هستم که تومور مغزی داشتم اون کاربریم و رو بعضی دوستان دادنش هوا

من معتقدم به مردی که زن طلاق داده نباید شانس دوباره دادچون میدونم شوهر سابق خودم در کنار هیچ زنی خوش ...

اینم دست بزن داشته زندگی اولش خیلیممم بد دل افتضاححح

دیگ بعد اون زندگی هی رو خودش کار کرده

واسه منم اوایل خیلییی بحث داشتیم کتک و فوش فلان دیگ بچم اومد تا الان خیلی بهتر شده دستش روم بلند نشده ک فعلا

اینم دست بزن داشته زندگی اولش خیلیممم بد دل افتضاححح دیگ بعد اون زندگی هی رو خودش کار کردهواسه منم ا ...

پس مشکل از خودش بوده ک بیچاره زنه فرارکرده وگرن هیچکی از بچش نمیگذره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خو چرا یادش بیوفته مثلا

به هرحال تواون زندگی ازده تا تلخی دوتاش ک خوشی بوده

اینم دست بزن داشته زندگی اولش خیلیممم بد دل افتضاححح دیگ بعد اون زندگی هی رو خودش کار کردهواسه منم ا ...

انشالله که سلامت باشی عزیزم و خوشبخت بشی

ولی پرخاشگری چیزی نیست که کامل بشه کنار گذاشت

فقط تا حدی میشه علائم رو کنترل کرد

به هر حال اعتمادی بهش نیست همیشه احتیاط کن

امیدوارم کسی مثل شما قربانی بعدی شوهر سابق من نشه