2777
2789
عنوان

دوست بیشعورم

144 بازدید | 16 پست

برای پیج کاریم نه لایک میکنه نه کامنت میزاره حتی استوری هامم لایک نمیکنه بعد خیلی جالبه که همش زنگ و پیام میده که کی بریم بیرون

بدم میاد میبینم هرچرت و پرتی رو لایک میکنه اونوقت برای پیچ کاری من دلش نمیاد حمایت کنه

دلم نمیخواد برم بیرون باهاش ماه دیگه هم تولدشه دلم نمیخواد اصلاااا تبریک بگم

تولد پارسالمم تبریک نگفت

این یک سال اخیر ده سال از عمرمو به فنا داد🧌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیج کاریتون واقعا به چیز شخصیه بایا دهنمونو سرویس کردین هر یه پست از پیجتونو فوروارد میکنید زیرش مینویسید لایک کامنت فوروارد جدی فک کردین ملت بیکارن هررررکدومتون پیج میزنید انتظارتون همینه

یکی دوتا از پستا اکی دیگه ولمون کنید واقعا کار چیپو زشتیه

منم پیج کاری بلاگری یکی از همکلاسیای دبیرستانم دنبال کردم هر چی میذاشت لایک میکردم سالی یه بار استوری میذاشتم لایک نمیکرد منم دیگه لایک نمیکنم فقط نگا میکنم رد میکنم

پیج کاریتون واقعا به چیز شخصیه بایا دهنمونو سرویس کردین هر یه پست از پیجتونو فوروارد میکنید زیرش مین ...

شما نکن عقده ای تنگ نظر

من براش نفرستادم اصلا

نمیفهمم درک اینکه محتوایی ک میزاری واسه اون جالب نیست واقعا سخته ؟؟ ولی با شخصیتت و خودت حال میکنه م ...

اگه دوست نداشت فالو نمیکرد منم براش نفرستادم بگم فالو کن درکش انقدر سخته؟

اگه با شخصیتم حال میکرد حداقل تولدم رو تبریک میگفت واقعا یه همچین آدم به درد نخوری انقدر یقه پاره کردن داره؟

بهش بگو میشه از پیجم حمایت کنه ، هروقت تونستی پستم را لایک کن یا کامت بگذار ، درستش اینه، نه که پشت ...

همینجوریشم نفرستادم براش اینجا دارن جرم میدن وای ب حال اینکه براش بفرستم

همینجوریشم نفرستادم براش اینجا دارن جرم میدن وای ب حال اینکه براش بفرستم

با اینجا کار نداشته باش ، خواسته هات را مستقیم و محترمانه بدون توقع از دیگران بخواه کمتر دچار سوتفاهم میشی