2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 37 پست
حب میدونم اما خانمای اینجا با هرکسی که دوست داره بچش پسر بشه مشکل دارن و ببخشید عقب مونده میدوننش ا ...

اها نمیدونستم ولی شوهرم دختروپسر واسش فرق نداره خداروشکر من خودم حساس شدم ک ی پسربیارم بعدش راحت بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها نمیدونستم ولی شوهرم دختروپسر واسش فرق نداره خداروشکر من خودم حساس شدم ک ی پسربیارم بعدش راحت بشم

دختر دار کمک

خدایا یه دخترموطلایی بهم بده خواهش می کنم  راستی من کاربرسابقم 1395
سعی کن مصرف لبنیاتو کم کنی عوضش گرمیجات بیشتر بخوری مثل خرما موز توت فرنگی اینا از کیت تخمک گذاری اس ...

بنظرتون یماه کافیه از ماه قبل بزور خرما ب شوهرم میدم خودش اجیل دوسداره یماهه ترشی نمیخورم ولی هوسشو دارم لواشکککک

دختر دار کمک

تو یدکه بشین قبلشم شوهرت ماست و دوغو اینا بخوره ایپرمش ضعیف میشه دختر میشه 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
توراخدابگو من دوتا پسر دارم دلم دخترمی خواد

از ۲ماه قبل ب شوهرم شیرو ماستو دوع زیاد میدادم 

ترشیو اینا

خودمم قرص کلسیم میخوردم 

قبل نزدیکی تو یه تشت آب میریختم بعدشم سرکه مینشستم توش تا ۱۰دیقه

گرمی جات نمیخوردیم انچنان

بنظرتون یماه کافیه از ماه قبل بزور خرما ب شوهرم میدم خودش اجیل دوسداره یماهه ترشی نمیخورم ولی هوسشو ...

اره یکماه کافیه اون بالایی باید بده نیت کن پسر شه اسم ائمه بذاری من نذر کردم سر پسر اولم که پسر شه اسمشو محمد بذارم که الان اسمش محمدآئینه یه دعایی هست که ماه چهار میخونن من اونم خوندم 

الان سرم نریزین که خرافاتو اینا من امتحان کردم درست بود از احادیث هم هست

هعی روزگار پشمالو ؛)

از الان برو یک قاشق زیره سیاه وزنجفیل و سیاه دانه و هل باد رو بسابون با عسل  قاطی کن صبح یک قاشق شب یک قاشق بخور تا رحمت گرم بشه به شوهرتم تامیتونی معجون و مغژیجات بده بخوره

واس پسر لطفا بگین،عرق کاسنی خوبه؟زیر نظر دکتر برم چی؟

حتما زیر نظر دکتر برو بهت برنامه بده سر خود که نمیشه یهو کلسیم بدنت افت کنه ویتامیناد بدنت بهم میریزع یو رحمت بیش از حد گرم میشه

هعی روزگار پشمالو ؛)

اره یکماه کافیه اون بالایی باید بده نیت کن پسر شه اسم ائمه بذاری من نذر کردم سر پسر اولم که پسر شه ا ...

مامان منم اینکارو کرد س تا دختریم سرچهارمی همین دعارو خوند پسر شد اسم پسر باکلاس ک محمد داشته باشه تو خانواده شوهرم زیاده خخ