2777
2789
عنوان

مدل میکاپ شدن😞😒💄👀

3906 بازدید | 27 پست

تا الان از 3-4 تا آرایشگاه بهم گفتن که بیا مدل ما شو

هر بار شوهرم گفت نه

دوباره امروز رفتم واسه ابروم میکاپ آرتیست اونجا بهم پیشنهاد داد وسوسه شدم

دلم میخاد آریشم کنن ببینم چطور میشم

کلا 2بار زیر دست آرایشگر رفتم یه دفعه عروسیم یه دفعه ام عروسی خواهرزاده شوهرم که گند زد زنیکه به صورتم😖

البته با پوشش دیگه فقط آرایش و قبل و بعدش و عکس و فیلم میگیرن

حالا چه کنم؟ شما نظری ندارید؟ درباره این کار؟

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ارایشگرواتلیه عروسیمون به منوشوهرم پیشنهاددادن مدل بشیم امااقااجازه ندادن.😞😞😞

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

پول بگیرازشون 

بعدش اینکه فیلم تواینستامیزارن

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

خب وقتی بره توی اینستا میتونه خیلی دست به دست بچرخه و احتمالا شوهرت واسه همین راضی نیست

بخاطر اینکار اگر راضی نباشه و خوشش نیاد ممکنه زندگیت مشکل به وجود بیاد خدایی نکرده

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙