2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 103 پست
من نوجوان دارم همین طوری سخت هست این دوره براش ،مشکلات و بیپناه و بی پشتوانه بودنم ی طرف،مشکلات دوره ...

خدا کمکت کنه خدا جوری اونارو بزنه بزنه زمین از خدا میخام ک ببینی و جیگرت خنک شه از خدا بخواه کمکت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا اوایل انقلابم خیانت بود

ربطی به انقلاب و قبل و بعدش نداره

خیانت همیشه بوده اما 👇

اون وقتها یکی از هزار بد بود

الان یکی از هزار خوبه

به نظرتون اگه کسی شعارش آزادی باشه رئیس جمهور

میشه یا کسی که شعارش معیشت باشه؟

خود کرده را تدبیر نیست

من نوجوان دارم همین طوری سخت هست این دوره براش ،مشکلات و بیپناه و بی پشتوانه بودنم ی طرف،مشکلات دوره ...

اره عزیزم سخته ...ببین عزیزم من خودم بابام خیانتکار بود..من بچگی میفهمیدم تلفنی حرف میزد با زنا ...مامانمم فهمیده بود بدبخت مامانم به خاطر منو خواهرم سوخت و ساخت موند تو زندگی

بابای منم ذاتش کثیفه بعضیا به خاطر بچه هاشون میمونن

من از بچگی که اینو فهمیدم دیگ با بابام میونم هیچ وقت خوب نشد دوتامونم از هم بدمون میاد

خدا کمکت کنه خدا جوری اونارو بزنه بزنه زمین از خدا میخام ک ببینی و جیگرت خنک شه از خدا بخواه کمکت می ...

یعنی میشه، خداهم صدامو نمیشنوه دیگه ازم خسته شده،ب خدا گفتم ی خانم غریبه ببین چی برام نوشته ولی اینقدررر صدات کردم جواب دلمو ندادی😭😭😭😭

ربطی به انقلاب و قبل و بعدش نداره خیانت همیشه بوده اما 👇اون وقتها یکی از هزار بد بود الان یکی از هز ...

باشه تقصیر ماست ک زنا لخت شدن و اومدن تو خیابون ما کردیم خوبه راضی میشی

اره واقعا ولی کسی ذاتش کثیف نباشه نمیکنه چرا قانونمون رو نمیگی که ب مرد اجاره چند همسری رو میده اونم ...

شما چند نفر مرد چند همسره نشون من بده کجاست

خودتون رو گول نزنید ربطی به قانون نداره 👇

کدام قانون گفته خیانت بکنید

ما مسلمانیم و خیانت مرد و زن متاهل حرامه

و مجازاتش سنگسار اما مگه کسی می تونه اجراش کنه

یعنی میشه، خداهم صدامو نمیشنوه دیگه ازم خسته شده،ب خدا گفتم ی خانم غریبه ببین چی برام نوشته ولی اینق ...

بخدا میبینی منتظر روزش باش جون خدا میگه تا حق کسیو تو این دنیا صاف نکنم ول کنش نیستم هیچ کار خدا بی حکمت نیست بشین و منتظر باش تا روزش دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره

یعنی میشه، خداهم صدامو نمیشنوه دیگه ازم خسته شده،ب خدا گفتم ی خانم غریبه ببین چی برام نوشته ولی اینق ...

عزیزم مگه میشه خدا جواب نده دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ندارع...کارما پس میدن مطمن باش متوسل شود به امااما ...ایشالا به حق خانم فاطمه زهرا خدا دلتو شاد کنه

خدا خیرت بده الان غرب هم به این نتیجه رسیده اما مگه میذارن

ببین به نظرم دخترا خیلی کثافت شدن الان همین دخترای اشغال کثیف نبودن به شوهرای مردم پا نمیدادن زندگی خیلی از متاهلها پاشیده نمیشد ...این دخترا به خاطر پول میرن زندگی متاهلا خراب مبکنن

دوستان برام دعا کنید من غیر خدا کسی و ندارم ،الهی طرفم دردمند بشه یا تصادف کنه بازم دردمند بشه،خیان ...

دعا میکنم خدا دلت شاد کنه به زودی شما هم برا حاجت من دعا کن التماس دعاicon

باشه تقصیر ماست ک زنا لخت شدن و اومدن تو خیابون ما کردیم خوبه راضی میشی

مقصر همه ما هستیم نه یک نفر

بازیچه شدیم قصدم آزار شما نبود

بخاطر بچه هات تحمل باید بکنی چون چاره ای نیست